✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Visondata pocket WiFi
Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, October 17, 2010

Home » » Siapa Nak Contact Number Nurul??

Siapa Nak Contact Number Nurul??

Salam Readers!!~

wow!! ayat tak boleh blah betul. 
siapa nak contact number Nurul?
u alls ingat i ni penjual phone number ke??
hahaha..
u know what i mean is it?

oke. 
just wanna tell u alls.
kalau ada sebarang kemusykilan or sebarang pertanyaan ke, tak puas hati dengan i ke, nak sabotaj i ke, nak bagi nasihat dekat i ke, nak ajak i dating ke, oppss.. nak tanya tutorial, or nak request music code ke..whatever lah kan.. 
u alls boleh contact i dengan LIMA cara:

 http://www.facebook.com/nurul.purplechumel
 http://twitter.com/nurulchumell
 http://www.formspring.me/nurulchumel
 email me at nurul.purplechumel@gmail.com
 yahoo messanger at izzatysiri@yahoo.com.my


oke. untuk letakkan banner u alls kat my blog adalah sangat mudah. Just contact me. Yuran nya tak mahal. Just RM5 sebulan.

oke. phone number i tak boleh bagi. tapi kepada sesiapa yang dah tahu phone number i tu, just call me if u got any problems oke. yang penting, blogging ni memang best!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

24 Chumel(s) comment ヅ:

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

geram sangat dengan nurul sebab blog best sangat!

Cik Reena Tan said... [Reply Here Bebeh!]

nice~
hehehe!
mmg blogging best..
=)
niway cmne eh nk buat toolbar yang kat atas tu?

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Reena Tan

nak belajar??
hmm..nanti i buat tutorial oke.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@✿ CikCimi

hiks!!~
meh amek meh..
nak sain sekali pun boleh..hehe.. :)

KimiCnoL said... [Reply Here Bebeh!]

cpt r wt tutorials..nk mntk tnjuk aja..ehehe

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@KimiCnoL

u nak tutorial ape?
just request by email..
nanti i buat ye!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

Nurul, nak masukkan banner Shag kat ads Nurul tu macam mana? Hehe ;Pp

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@♥ Roshazzy Shag ♥

nak letak ea??
senang je caranya..
amek banner nurul,pi tampal kat sidebar shag..pastu inform nurul..nnt nurul amek pulak banner shag..hiks!

j0j0_bdiN@ said... [Reply Here Bebeh!]

nak letak banner jojo kat sini buleh tak tuan rumah~!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@j0j0_bdiN@

buleh syg..tapi tampal la dulu banner i dlm blog u..oke?

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

Baru teringat pasal entri ni, Shag pernah komen. Hakhak. Shag dah tampal kat belog Shag, Nurul punya header. Kiki :D

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@♥ Roshazzy Shag ♥

oke..
nk letak banner kat sini kena make sure u punya banner bersaiz 125x125 ye syg.. :)

♥♥LiSsA♥♥! said... [Reply Here Bebeh!]

salam cik nurul. haii.
lisa dah tepek banner cik nurul kat blog lisa.
exchange banner back wif me yah:)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@♥♥LiSsA♥♥!

insyaAllah nnt nurul tengok dulu..125x125 kan?

Zana Hani :) said... [Reply Here Bebeh!]

letak banner kak nurul sudaa at blogg sayaa :D yippi ! btw , xchange yeaa .. size 125x125 .. terimas . heks :D

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Zana Hani :)

thanx dear!
nnt I tengok dulu ade ruang kosong ke tak..
sebulan RM5 oke.

amysha said... [Reply Here Bebeh!]

hello nurul :) im a newbie hehe juz follow u..follow me back ya hihi

♥ Xett Hereen ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

Nak nak nak !!!
tapi x design lagi.
kakakakaa !~

♥ Xett Hereen ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurulchumel
itu lah masalah i. i tak reti. wahkakaakk !

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Visondata pocket WiFi
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™