Wednesday, October 13, 2010

Home » , , » Target Hari Ini : 30,000 UV

Target Hari Ini : 30,000 UV

Salam Reader's!!~

cis.
tajuk di atas memang sungguh tak tahan.
itu bukan target i untuk hari ini ye.
i tak lah target UV banyak-banyak.
i target 300 Unique Visitor pun dah cukup.
takkan lah blog separa matang macam blog i nih nak target UV tinggi-tinggi.
huh. takpe. maybe satu hari nanti?
who knows kan?
kih3!!~

oke lah. i pergi kerja dulu.
nanti i sambung update!
hulllllaaa!
papai!!~
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

hamzah ian said... [Reply Here Bebeh!]

nak.. aku datang maknanya dah naik 1juta uv.. hahaha

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@hamzah ian

huh..lu nak letak link gua dekat blog lu pun kedekut..huishh.. naik 1 UV je..huhu..

LyNn HaMzAh said... [Reply Here Bebeh!]

wah...banyak giler tu...moga sampai la ker target yg diimpikan...hehehehe...

sekamar rindu said... [Reply Here Bebeh!]

salam..

moga tercapai target tu..heeh

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@LyNn HaMzAh

hehe..
tu perasan je tu..
takkan tercapai punya..
i blogger biasa..
takde apa yg special pun..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™