Sunday, October 24, 2010

Home » , » Time For Giving! Jom kita beramal!

Time For Giving! Jom kita beramal!

Salam Reader's!!~

hye u alls. nak tambah pahala tak??
i baru dapat info pasal ada satu kumpulan ni, they alls buat charity untuk kanak-kanak yang kurang bernasib baik. Kumpulan ni dikenali sebagai Razors Motorsport. they alls ni buat charity untuk kanak-kanak yang kurang bernasib baik di Pusat Jagaan Sri Krishna Melaka.

bagus tak they alls?
charity ni akan disumbangkan kepada pusat jagaan tersebut pada 31 Okober 2010 akan datang.
so, sama-sama lah kita bantu they alls menjayakan charity ini. sekarang kita bantu orang, mana tahu akan datang kita pulak yang susah?? who knows??

oke. kalau ada yang ingin memberikan sumbangan, anda boleh lah menyerahkannya sebelum 29 Oktober 2010.
but before u alls bagi sumbangan tu, just inform me via email oke. ataupun sebarang pertanyaan lanjut tentang this charity, boleh lah menghubungi Mr. Kiran Kumar di talian 017-682 2443. ataupun, kalau u alls segan @ malu-malu kucing, boleh la contact i ye. facebook boleh, twitter boleh, atau lagi senang, email je. oke?

done. papai!!~  

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™