✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, October 11, 2010

Home » » Tutorial Link Warna Warni

Tutorial Link Warna Warni

Salam Reader's!!~

oke. i nak menunaikan hajat seorang sahabat yang bertanyakan tutorial nak buat link berwarna-warni nih. oke. normally, bloggers yang suka buat benda nih adalah bloggers yang ada blog yang cute mute! macam blog i..haha.. blog i kan warna pink. dan blog i berkisar tentang personal life. ada lah sikit-sikit pasal isu semasa, tips, tutorial, dan sebagainya. suka hati i je nak post entry pasal apa. then biasa nya bloggers yang letak link berwarna warni ni bukan bloggers mempunyai gaya bahasa yang straight. which mean ada blog yang nampak matured. untuk blog yang macam comel lah kan? i kan sweet 17th.. hahahahah!!~

oke. cuba u alls alih kan cursor u alls ke link ini..

hah..warna-warni kan?
so, macam ni buat dia..

u alls pergi dekat Design - Add a Gadget - HTML/Javascript
Lepas tu copy code ini dan paste kan pada kotak tuh.

<script src='http://sites.google.com/site/testingsahaja/rainbow.js'/>
oke. lepas tu terus save.
tengok. jadi ke tak?
selamat mencuba!!~
:)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

9 Chumel(s) comment ヅ:

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

waaa....i lebiu laaa....

caner lak nak wat kotak display award cam nurul punye tu...

sila tunjuk ajarku sifu...

Suffi Saffi said... [Reply Here Bebeh!]

Copy satu . Maseh . Jazakallah .

syieda_joy said... [Reply Here Bebeh!]

akak..syieda amik tuto ni..

tima kasih...^_^

Aina Sofea said... [Reply Here Bebeh!]

thnk u .. Menjadi !! So simple tuto !!

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™