✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, October 22, 2010

Home » » Weh, aku setia lah!

Weh, aku setia lah!

Salam Reader's!!~

hye u alls. 
kalut.
ada jantan tu mintak couple balik dengan dia.
apa dia gila ke?
i kan dah ada chenta hati?
dia ingat i nak percaya dengan janji palsu dia tu lagi?
huh.
weh, kau ingat, kau Farid Kamil ke, senang-senang offer diri jadi pakwe aku? walaupun kau offer hantaran RM1,000,000.00 pun aku tak nak lah! huh!

wei. Nurul nak kena pelempang! siapa lah nak couple ngan u balik Nurul oii??
semua orang tak nak. dah la mengada-ngada. emosi [plus] perasan pulak malam-malam buta nih! panggg kang!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

fara said... [Reply Here Bebeh!]

ni mesti ramai peminat kan! :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@fara

lol..hahaha..
takde maknenye ramai peminat..haha..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™