✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, October 12, 2010

Home » , , » Wow! Traffic 15k UV & 31k PV!

Wow! Traffic 15k UV & 31k PV!

Salam Reader's!!~

hye u alls.
tadi i jalan-jalan blogwalking.
everyday, i akan singgah lawat blog Kak Dahlia.
beliau perasan or tidak, wallahua'alam lah kan?
yang pastinya, i sangat jealous oke dengan pencapaian blog beliau.

serious. 
blog beliau memang top. meletop!


kalau lah blog i boleh meletop macam blog kakak sorang nih, alahai..indahnya dunia!
tapi too bad, blog i masih baru nak belajar bertatih. sedangkan blog akak tu dan naik kapal terbang dah. so, mimpi je lah Nurul ye?

bestnya dapat 15k UV!!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

ProfHariz said... [Reply Here Bebeh!]

memang layak kak dahlia dpt traffik gitu.. Dia mmg mantap!

DaHLia said... [Reply Here Bebeh!]

nurul,
jangan xpercaya, suatu hari nanti pasti dapat tuu..
hanya kena tambahkan usaha dan pastikan berterusan...
sis ni ikut mood je..kadang tu down gakk..hehehe

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™