Saturday, November 20, 2010

Home » , , , » Akhirnya, puas hati aku!

Akhirnya, puas hati aku!

Salam Reader's!!~

hye alls. jam telah menunjukkan angka 3.09 a.m. wah! apa kejadahnya Nurul masih tak reti-reti nak tidur lagi ni? huh. Entah la. masa balik kerja tadi, I rasa mengantuk sangat-sangat. Tapi tak boleh nak lelapkan mata. Kenapa ya?...

Alang-alang I tak boleh tidur, I sambung renovate blog My Chenta Hati Site. Puas menggeledah seluruh pelusuk, akhirnya I berpuas hati dengan apa yang terhasil. I rasa, still nampak common je. Tapi oke lah dari dulu. Serabut je.

Sekarang ni kan, bila blog dah cantik, macam suka pulak nak update. Kalau dulu, rasa malas je nak update. Letih kot mengadap blog yang buruk. Sekarang ada improvement sikit. Buffered Earning blog tu pun lagi banyak dan mengalahkan blog ini. Kelakar lah. Tapi earning yang terhasil dari blog ini memang takleh kalah lah kan. Nah, cuba u alls tengok, oke tak ye? edit di tengah malam buta. oppss! dah pagi lah Nurul!

NURULARIEFINLOVE

Hope lepas ni, I akan lebih yakin dan teruskan hobi I ni. sebab I rasa hobi ni tak rugi pun. I tak pergi buat benda-benda tak berfaedah. Just duduk depan lappy, layan blog. Bagi sesetengah orang, maybe payah sikit kot nak starting. I masa mula-mula dulu pun pening gak. Lama-lama dah layan jadi hobi pulak. Ada member I seorang ni kata, "Kau jiwang, memang lah layak nak ber'blog' bagai..." Hahaha..kelakar statement tu. I ni jiwang ke u alls??

Whatever lah apa orang nak kata. I tahu apa yang I buat. Tapi kalau ada yang rasa I buat benda yang tak betul, sila bagi nasihat ya. I ni bukan lah perfect sangat. Sebab I masih belajar. I masih baru dalam dunia ni. So, u alls sebagai readers I, I harap akan dapat membantu I oke.

Ohh. melalut banyak sangat, mengantuk lah pulak. oke lah u alls. Nanti I update lagi oke. tata!!~ :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™