Saturday, November 27, 2010

Home » , , » Alone? Cis!

Alone? Cis!

Salam Reader's!!~

hey alls. baru pukul 11.10AM. matahari baru nak tinggi. Adoyai. This week I am alone. Wah. Ayat! Memang lah. Cik ayu dengan family nya pergi Port Dickson. Cik ayu kata beliau ada reunion kat sana. Maybe esok or lusa beliau balik lah.

I tak kisah pun duduk rumah sorang-sorang. Tapi maybe bosan sikit kot. Kena jenguk-jengukkan si arnab-arnab kat belakang rumah tu. Kena bagi arnab-arnab tu makan. Haisy. Nasib baik arnab. Kalau kucing, I dah surrender dah. I ni takut kucing actually. haha.
Cat
ehh. ada kucing lah! nasib baik comel. siap main tutup-tutup mata pulak dah. 

hmm. hari ni dengan esok I kerja afternoon shift. next week tak tahu lah I kerja shift apa pulak. Next week I dah start bercuti! yeay! cuti 4 hari. sungguh menggembirakan! bukan senang nak apply cuti lama-lama tu. dah lah next week busy. keh3!!~ jahat kan I?

hmm. hope next week tak membosankan. I ingat nak pergi Perak. Attend my friend's wedding. sekarang kan musim cuti sekolah. so ramai lah amek kesempatan nak kahwin. hmm. bila pulak turn I kan? hahaaa.. U are dreaming Nurul!

oke lah u alls. happy weekends! tata!!~ :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

rieyana ynn said... [Reply Here Bebeh!]

wah...memang comel tucin tu,...;D

hani apandi said... [Reply Here Bebeh!]

dulukan, hani ada arnab..2 ekor..wana putih..tapikan, arnab ni kuat makan & suka berak.haha.memang baula dia punya kandang.mesti bersih stiap hari..last2, tak larat nak jaga lagi.kta org bagi kat org lain arnab tu..hee

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@hani apandi

ala..nape bg org?
best la arnab..
hehe..tp I pun tak suka bela binatang.. hehe.. :')

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™