Thursday, November 4, 2010

Home » , , , » Always Trying To Be Perfect!

Always Trying To Be Perfect!

Salam Reader's!!~

hye u alls.
i boring sangat hari ni u alls.
memang lah i kerja malam.
dan sepatutnya i manfaatkan siang sebagai waktu untuk tidur.
Tapi macam biasa lah, around 4PM i dah tak boleh nak tidur lagi.

Actually petang tadi, budak-budak officemate i ajak keluar pergi cari costume untuk Annual Dinner minggu depan. They alls semangat gila nak pergi. I yang ala-ala malas ni sebab kerja night shift pun agreed la dengan cadangan they alls. Last-last, petang tadi i contact semua orang, they alls kata tak jadi. bengang gila! dah tau tak jadi, tak reti nak inform. kalau i tau la tak jadi, i dah sambung membuta dah petang tadi. grr.. I pulak memang tak reti nak mungkir janji. I pantang kalau orang dah janji tapi senang-senang je nak cancel. I tak kisah la kan kalau nak cancel, tapi at least inform la. Ini tidak. I yang terhegeh-hegeh pergi call they alls. Padahal they alls yang beria-ia. geram betul!

Now, I still mengantuk. Ahh. takpe. today hari last i kerja malam. esok-esok boleh tidur. U alls, tolong lah I. Siapa nak teman I pergi beli baju untuk Annual Dinner tu? takkan I nak perform pakai baju biasa-biasa je? hmm. sedih betul lah!

i try untuk nampak sempurna depan orang.
tapi kenapa semua orang tak pernah hargai apa yang i buat?

Hey BLM! jom teman I pergi shopping!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Tomato Gurl's Life

alahai jauhnye cik tom..takpe2..kalau ada rezeki kita jumpa yek! :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™