Friday, November 26, 2010

Home » , , » Arnab dengan Rabbit tu sama ke?

Arnab dengan Rabbit tu sama ke?

Salam Reader!!~

hey alls! arnab dengan rabbit tu sama ke? tu soalan budak kecik. beliau teramat sayangkan arnab baru beliau itu. Sampai pening nak fikir nama apa beliau nak panggil arnab itu. Pagi tadi, I bangun-bangun je, beliau dah ajak I pergi belakang. Tengok arnab. Beliau tahu I kerja petang, terus beliau menggunakan masa yang ada lah kan. Lepas tu, beliau tanya I, "Kakak..kakak..arnab dengan rabbit tu sama ke??" blurbb.. "Sama sayang.."



Yang kepoh nak tengok arnab tu budak kecik yang belakang tu. Tapi bila dah sampai, takut pulak. mengada betul. dah makin cantik pulak I tengok arnab-arnab tu. manja. tak nakal. pastu tak banyak karenah. nak mandikan pun senang.





Aduishh. I tengok arnab tu best je hidup dia. Macam takde apa-apa masalah. Kan best kalau hidup kita pun senang macam arnab. Tapi hakikat alam kita tak boleh sangkal. Cute sangat arnab-arnab tu kan? sampai sekarang budak-budak tu tak tahu nak panggil arnab-arnab tu dengan nama apa. U alls ada idea??
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

satu panggil mcd satu lagi kfc

eiela said... [Reply Here Bebeh!]

memang cute arnab tuh. beri nama kena tengok jantina arnab jugak,,hehe yg terlintas kat kepala saya nih kan kimi and kimot. =P

Latest Entri : Hati-hati Dengan Penipuan SMS

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@rieyana ynn

haha..
memang la tak sama..
sebutan n ejaan lain kot..haha.. :')

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@eiela

seekor jantan, seekor betina.
idea bagus gak tu!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@✿ CikCimi

hah!
idea bernas tuh!
boleh diaplikasikan!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™