Thursday, November 18, 2010

Home » , , , » Bengang Dengan Tour Guide

Bengang Dengan Tour Guide

Salam Reader's!!~

hye alls.
I baru bangun tidur.
semalam angan-angan nak taip entry sebelum tidur.
Tapi alih-alih je sedar dah pagi. hiks!~

Dua tiga hari lepas kan, I asyik bergaduh dengan tour guide je.
mana tak nya, mulut they alls memang longkang.
Tak jaga perasaan orang betul!
Bengang gila.

Bila guest they alls mengadu nak kan itu dan ini, terus je pergi reception counter. ngamuk-ngamuk kat depan counter tu. padahal we alls dah hantar dah barang yang they alls nak tu. yang paling buat I bengang, bila dah salah faham tu, bukan reti nak mintak maaf. bayar sikit, ada hati nak poyo-poyo lak. demand melampau. padahal guest F.I.T yang lain oke je kot. 

oke.
actually memang I pernah jugak ada hasrat nak jadi tour guide.
Sebab kerja tu memang boleh buat banyak duit. 
boleh tidur hotel sana sini.
boleh pergi banyak tempat.
tapi I tak suka bila keadaan yang sama berlaku pada I.

hmm.
pendapat u alls pulak macam mana?
ada hati ke nak jadi tour guide??
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

Fakhrur Razi berkata said... [Reply Here Bebeh!]

bkn tour guide sptotnya kena mesra ker owh
hohoho

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

x nak la... hehehe..nanti kena marah lagi.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Fakhrur Razi berkata

ha! tau takpe.
memang kena mesra.
ni tak. suka-suki nak maki org. lepas tu guest lain dengar.

twinkle twinkle said... [Reply Here Bebeh!]

sbr je ouh,,tp ade gak hasrat nk jd tour guide,,bole tmbh side income ;)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@twinkle twinkle

haha. mmg betul. tp byk pressure!
huhu.sanggup tak?hehe..

nanie said... [Reply Here Bebeh!]

xnk la..nanti kena maki..hehe

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™