Saturday, November 27, 2010

Home » , , » Blog Chenta Hati Saya!

Blog Chenta Hati Saya!

Salam Reader's!!~

hey alls. puas I promote blog I yang lagi satu tu. Tapi traffic nya masih tak memuaskan. Apa lagi yang I nak buat ye supaya traffic nya menjulang? hmm.~

Adalah suatu pembaziran kerana for your informations, buffered earning yang aktif dalam blog itu ada LAPAN! I tak tahu entah dari mana wujudnya buffered earning yang banyak itu. Suddenly timbul depan mata I. Tak percaya?? huh.. u alls tengok kat sini.. ------->>> Buffered Earning Semakin Bertambah!



u alls tengok la sendiri! tafsir elok-elok. macam mana ye I boleh meraih begitu banyak buffered earning tu? sedangkan this blog yang aktif dan sentiasa ber'update'! 

Maybe ianya rezeki kami. Rezeki cinta suci kami. so, I mintak tolong banyak-banyak kat u alls. I need u alls punya helps! tolong lah meriah kan blog I tu. dah macam anak tiri I tengok blog tu. Tapi I tak pernah pulak menganggap blog itu anak tiri. sebab I sayang sangat blog tu. I design cantik-cantik. Supaya blog tu tak membosankan bila u alls baca. 

I tak harap follower yang ramai. Cukup sekadar kunjungan u alls. Itu sudah memadai. oke. Thanks tau atas sokongan u alls pada blog I selama ni. Appreciated sangat-sangat! tata!!~ :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™