Thursday, November 4, 2010

Home » » Lelaki Terangsang 30X Sehari? - 18SX

Lelaki Terangsang 30X Sehari? - 18SX

Salam Reader's!!~

hye u alls!
hey! jom tengok info yang i baru dapat ni.
bukan nak lucah, tapi sekadar share only.
jangan marah ye kaum Adam! hiks!

"Satu kajian mendapati bahawa lelaki terangsang puratanya sebanyak 30X sehari. Ini merupakan sifat semulajadi lelaki terutamanya apabila melihat aurat perempuan."

wow!
takut i baca info ni. hiks!~ lalala!!~
ada lagi satu info ereksi.

hey, u alls tau ke maksud ereksi tu?
menurut sumber yang i dapat, ereksi ialah...

"Ereksi boleh berlaku kepada mana-mana lelaki yang mempunyai sistem urat saraf serta perjalanan darah sihat yang membolehkannya mengalami rangsangan seksual ketika dalam perasaan ghairah."

hmm.
Lelaki yang normal sepatutnya mendapat ereksi sekurang-kurangnya 3X sewaktu tidur dan perubahan isipadunya mestilah melebihi 200%. Jika kurang daripada jumlah itu, dia dianggap mati pucuk.

info berguna kan?
info ini khas untuk 18tahun ke atas sahaja. :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said... [Reply Here Bebeh!]

sngt menakotkn..ni dah smpai tahap gile s***s dh ni.
ptt pn byk btul kjdian2 pelik kan berkaitan ngn guys ni..nauzubillahiminzalikh

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

wow..30 kali...sangat membahayakan..hahaha

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

oo ye. bek nurul gi check siap-siap kat cik abang tu.

HAHAAHHAHAHAH..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Makbed

ehh..makbed!
mana boleh check sekrang!
hiks!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

majalah maskulin..haha..i kan suka baca majalah lelaki..hehe..padahal terbaca kat ofis tu.. :)

Jejaka Terhangat said... [Reply Here Bebeh!]

wahhh..direct share jek. ahaks..

mmg dah realiti lelaki cepat terangsang..oleh tu jasa baik perempuan diperlukan, tolong hentikan gangguan seksual terhadap lelaki..jgn memakai pakaian yg seksi dan yg tak tutup aurat..tolong pesan kat kwn2 pmpuan yg lain yek..=)

utk lebih tepat tanpa cover2, ereksi tu bermaksud zakar lelaki yg menegang apabila terangsang..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Jejaka Terhangat

oke. thanks for ur shared!
betul semua yg u ckp.
dengar tu wanita semua.
nasihat seorg lelaki.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™