Wednesday, November 3, 2010

Home » , , » Love..Love..Love..

Love..Love..Love..

Salam Reader's!!~

hye alls! since semalam i dah revealed my 25 top secret, now i nak mention pulak apa benda yang i suka dalam hidup i ni. i admit, sometimes kehidupan i memang agak membosankan. but, still ada benda yang i suka oke. jom kita check, apa benda yang i suka sangat dalam hidup i ni. listed below!

  1. Suka Tidur. Tidur sehingga berjam-jam lamanya pun takpe. asalkan takde sesiapa yang mengganggu. sebab i senang terjaga dan payah nak lelap semula. so, i suka tidur!
  2. Suka Makan. Makan memang hobi i sejak azali. Lagi-lagi makanan tu sedap and memang favorite food i. sebab tu i agak lambat nak turunkan berat badan oke. fullstop!
  3. Suka Bercerita. Tak kisah la orang yang kena dengar cerita i tu dah tau or belum. i memang sangat suka bercerita. Lagi-lagi kalau story tu tengah hot. ala-ala paparazi gitu!
  4. Suka Dengar Lagu Jiwang. ohh. ini memang tak dapat dinafikan. i memang seorang yang berjiwa sentimental. sebab itu lah i suka dengar lagu-lagu yang melayan perasaan ni.
  5. Suka Pergi Tengok Laut. Siapa yang kenal i, mesti tahu. i memang suka tengok laut. tenang je airnya. kadang-kadang angin bertiup kena muka jelita comel i ni, ohh asyik nya! Layan je perasaan duduk tepi laut. Lagi-lagi kalau tengah frust or nak release tension. sangat menenangkan!
  6. Suka Tengok Benda Yang Comel. hmm. comel dengan i memang sinonim ye. harap maklum. even u alls rasa nak muntah or geli tekak, i tetap nak mention yang i suka tengok or pegang benda-benda comel. tapi i tak suka binatang ye, walau secomel mana pun ia. i takut. hiks!
  7. Suka Edit Gambar. Gambar yang i dah capture, wajib i edit before i upload or tampal dalam blog. sebab, baru nampak indah gitu!
  8. Suka Posing Depan Kamera. itu favorite i. i tak kira lah kan, gambar yang bakal jadi tu cantik ke tidak. buruk ke hape ke, yang penting! i kena ada dalam gambar tu. barulah i rasa perfect sangat gambar tu! hiks! gambar i yang nampak gemuk, sila delete oke!
  9. Suka Online Lama-Lama. Ini hobi i. mana boleh orang marah kalau i nak online berapa lama pun. i punya suka lah kan? Lebih baik i online dari keluar pergi clubbing. betul tak? haha..
  10. Suka Make Up Lama-Lama. haruslah i mekap lama. supaya i nampak jelita oke. walau sebenarnya tak. keyakinan diri tu penting. kalau kita sendiri nampak diri kita berserabut, macam mana pula pandangan orang lain yang melihat diri kita? hah, fikir-fikirkan lah...

.jelita tak?

Done. cukup kot 10 things benda yang i suka. i malas nak listed banyak-banyak. bukannya u alls baca pun kan? oke la u alls. papai! :)



Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™