Monday, November 1, 2010

Home » » Nurul needs your feedback!

Nurul needs your feedback!

Salam Reader's!!~

hye u alls.
hari ni i langsung takde hati nak update blog.
i takde mood. dah la malam ni kena kerja. cis.
menyampah la kalau kerja kena tukar-tukar shift macam ni.
bikin sakit hati aje!
i dah syok planning baik punya hari tu.
sepatutnya hari ni i offday. bengang gila seyh!

oke.
hari ni i nak habiskan masa dengan blogwalking dan preparation untuk pengumuman pemenang contest. lagi beberapa jam sahaja lagi pengumuman akan diadakan.
bagi yang menang tu, i ucapkan tahniah sebab berjaya menambat hati i. tapi bagi yang tak bernasib baik tu, u alls still the best. bukan u alls punya entry tak best, cuma u alls kena faham yang kalah dan menang adat pertandingan kan?

oke. i nak tanya pendapat u alls ni.
apa komen u alls terhadap blog i ni?
terlalu childish sangat kah?
terlalu messy sangat kah?
terlalu lambat nak loading kah?
atau terlalu membosankan?

oke. i need u alls punya feedback.
sebab kalau templates blog i ni tak sesuai, i nak tukar kepada yang lebih aggressive!
wow! caya la Nurul! aggressive sangat lah u tu!

then, perlu tak i pakai domain sendiri untuk memajukan diri i?
hmm. apa kata u alls?
i'm waiting ur feedback!
tata!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

11 Chumel(s) comment ヅ:

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

cantek jekk...
tukar domain!! hehehe~ :D

Lulu caldina said... [Reply Here Bebeh!]

lulu suka blog cik nurul..

cute je mcm orangnya..
anyway, perubahan pun bagus..
tapi jgn terlalu aggressive..

sedang-sedang je eh..
ngee..

Syarifah Nornazrah Al Yahya said... [Reply Here Bebeh!]

okey je blog u dear..
sweet.sedap mata memandang.
tapi slalu wat terkejut bila dengar lagu dier..heheee....nak2 lg bila sound dah open full blast :)

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

wahh.. template lebih agressive tu caner? ahahha... asalkan sedap mata nurul nak tgk, ok la. tapi yg ni pon dah ok.

nak pakai domain? elok gak tu. lebih sedap.

cik Teratai Wangi said... [Reply Here Bebeh!]

I love ur blog.. chummil wat.. coz i love pink.. childish? no laa.. even my mader oso love cartoon untill now.. Nicelaa.. I love ur templete.. ur banner.. maybe klo u tuka dgn luv btol dari gne <3 ok lagi kot.. pandangan i jer.. hehe.. cantek laa.. i suke.. u wat sendiri eyh? nak jgk.. haha..ape kata u wat entri tutorial.. mcm mne nk cantek kan blog..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@asfz lily

yeke?
hmm. tukar domain.
cadangan yg bernas. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Syarifah Nornazrah Al Yahya

i dah off kan sound.
blog i dah takde lagu.
oke tak?
atau pun nak letak lagu slow2..
hehe..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Makbed

ngeh2..
se'aggressive' tuannya..
hahah...
thanks makbed!
:)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@cik Teratai Wangi

syg..
i dah ada wat tutorial..
u amek je dlm page tutorial oke..
hiks!
thanks for ur komen..bernas jugak..
hiks!
:)

SyUhAdA said... [Reply Here Bebeh!]

okeh je...
cntik ngan comey..
xnmpak cam childish pon..
nak loading pon sng..
sbb tenet kat cnie yg slow pon leh loading cpt..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™