✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi

Monday, November 1, 2010

Home » » Nurul needs your feedback!

Nurul needs your feedback!

Salam Reader's!!~

hye u alls.
hari ni i langsung takde hati nak update blog.
i takde mood. dah la malam ni kena kerja. cis.
menyampah la kalau kerja kena tukar-tukar shift macam ni.
bikin sakit hati aje!
i dah syok planning baik punya hari tu.
sepatutnya hari ni i offday. bengang gila seyh!

oke.
hari ni i nak habiskan masa dengan blogwalking dan preparation untuk pengumuman pemenang contest. lagi beberapa jam sahaja lagi pengumuman akan diadakan.
bagi yang menang tu, i ucapkan tahniah sebab berjaya menambat hati i. tapi bagi yang tak bernasib baik tu, u alls still the best. bukan u alls punya entry tak best, cuma u alls kena faham yang kalah dan menang adat pertandingan kan?

oke. i nak tanya pendapat u alls ni.
apa komen u alls terhadap blog i ni?
terlalu childish sangat kah?
terlalu messy sangat kah?
terlalu lambat nak loading kah?
atau terlalu membosankan?

oke. i need u alls punya feedback.
sebab kalau templates blog i ni tak sesuai, i nak tukar kepada yang lebih aggressive!
wow! caya la Nurul! aggressive sangat lah u tu!

then, perlu tak i pakai domain sendiri untuk memajukan diri i?
hmm. apa kata u alls?
i'm waiting ur feedback!
tata!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

11 Chumel(s) comment ヅ:

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

cantek jekk...
tukar domain!! hehehe~ :D

Lulu caldina said... [Reply Here Bebeh!]

lulu suka blog cik nurul..

cute je mcm orangnya..
anyway, perubahan pun bagus..
tapi jgn terlalu aggressive..

sedang-sedang je eh..
ngee..

Syarifah Nornazrah Al Yahya said... [Reply Here Bebeh!]

okey je blog u dear..
sweet.sedap mata memandang.
tapi slalu wat terkejut bila dengar lagu dier..heheee....nak2 lg bila sound dah open full blast :)

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

wahh.. template lebih agressive tu caner? ahahha... asalkan sedap mata nurul nak tgk, ok la. tapi yg ni pon dah ok.

nak pakai domain? elok gak tu. lebih sedap.

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

I love ur blog.. chummil wat.. coz i love pink.. childish? no laa.. even my mader oso love cartoon untill now.. Nicelaa.. I love ur templete.. ur banner.. maybe klo u tuka dgn luv btol dari gne <3 ok lagi kot.. pandangan i jer.. hehe.. cantek laa.. i suke.. u wat sendiri eyh? nak jgk.. haha..ape kata u wat entri tutorial.. mcm mne nk cantek kan blog..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@asfz lily

yeke?
hmm. tukar domain.
cadangan yg bernas. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Syarifah Nornazrah Al Yahya

i dah off kan sound.
blog i dah takde lagu.
oke tak?
atau pun nak letak lagu slow2..
hehe..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Makbed

ngeh2..
se'aggressive' tuannya..
hahah...
thanks makbed!
:)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@cik Teratai Wangi

syg..
i dah ada wat tutorial..
u amek je dlm page tutorial oke..
hiks!
thanks for ur komen..bernas jugak..
hiks!
:)

SyUhAdA said... [Reply Here Bebeh!]

okeh je...
cntik ngan comey..
xnmpak cam childish pon..
nak loading pon sng..
sbb tenet kat cnie yg slow pon leh loading cpt..

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™