Wednesday, November 10, 2010

Home » , » Nurul semakin busy dengan dunia nya!

Nurul semakin busy dengan dunia nya!

Salam Reader's!!~

Hye alls. hye kamu semua. rindu tak dekat I?? lama kan I tak online? u alls tau tak betapa rindunya I pada blog kechentaan I ni?? wah. baru 5 hari, tapi I dah rindu bagai nak mati.

Actually I baru dapat online ni. beberapa hari kebelakangan ni I internet server rumah auntie I ni down. so, I pun down la. huhuh. Lagipun I busy dengan annual dinner. esok je nak annual dinner. wah. sangat takut dan gementar. U alls tau tak, dah la masa undi hari tu, I dapat undian yang first. doakan I menang ye u alls. 

Tomorrow I kerja morning shift. so I kena tidur awal dan bangun awal. I kena cukup rehat. sangat letih sebab I baru je balik dari Jasin, rumah Abang Kiran. sedap woo makan tosai kat rumah beliau. huhu.

I nak tidur dengan lena dan aman sebab I dah lepas rindu jumpa dengan my chenta hati tadi. happy sangat u alls. mana tak nya, dah berapa bulan tak jumpa. hehe. :)

macam-macam cerita I conclude dalam satu entry kan? oke la u alls. I dah penat ni. esok I update lagi oke. siap dengan gambar annual dinner sekali ye. oke. :')

Thanks u alls for read my entry. Jangan lupa doakan kejayaan I esok hari ye. tata! :p

UPDATE!!
kepada miza yusof dan lissa afha, hadiah u alls I post next week ye. I tak sempat sangat nak pergi post office. sorry!! ~~~ :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

♥♥LiSsA♥♥! said... [Reply Here Bebeh!]

wah! mesti best kan dinner tu.
ta sbr nak tengok gambar2. hehe

tentang hadiah tu nevermind:)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™