Monday, November 29, 2010

Home » , , , , » ohh Google! ohh Blogger! u alls ni ada problem ke??

ohh Google! ohh Blogger! u alls ni ada problem ke??

Salam Reader's!!~

hey alls. Lately ni, I banyak dapat problem lah u alls. Bukan personal problem ye, but problem dari Google dan Blogger. Google Account I tak boleh signing in. Lepas tu Comment Moderations I tak boleh nak approve comments. 

Come on lah weh. I tengah semangat wajar nak blogging ni! Tiba-tiba jadi macam ni pulak. U alls ada dapat problem yang sama tak? Selama I jadi blogger ni I tak pernah pulak ada problem macam ni.

I baru semangat-semangat nak blogwalking, semangat-semangat nak approve comments u alls, tapi tiba-tiba tak boleh pulak. Apehal ntah!

Susah I nak buat semua benda tau! nak check email tak boleh, nak upload gambar tak boleh. Ni pun I terpaksa buat banyak kerja. Kena upload kat Photobucket dulu, kena copy, paste. Penat kot! nasib baik I tahu nak buat semua tu even leceh! Kalau blogger baru yang kena macam tu, haa?? macam mana?? tak ke fade up they alls??

Photobucket
.nampak tak?? I tak boleh nak signing in langsung! dah buat accounts recovery pun sama jugak! kata akan email dekat email lagi satu, I check-check takde email pun dalam tuh!

Photobucket
.yang ini pulak. masalahnya tak boleh nak approve comments! bila I nak approve, keluar menatang alah nih! macam mana I nak approve comments u alls??

Luckily I tak sign out account blogger ni. Kalau tidak, I tak boleh nak update walau satu huruf pun tau tak? please lah google! jangan lah buat I macam ni!! :'(
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™