Wednesday, November 17, 2010

Home » , , » Salam Aidiladha buat kamu, kamu dan kamu!

Salam Aidiladha buat kamu, kamu dan kamu!

Salam Reader's!~

hye alls.
ini entry autopublish ye.
sebab maybe time ni I busy. hehe.
kan hari raya, haruslah kena buat-buat busy walaupun tak.

oke lah u alls. 
sempena hari raya aidiladha tahun ni, I nak mintak maaf jugak lah dari hujung rambut sampai hujung kaki mana lah tau kot-kot ada di antara entri-entri I mengguris perasaan u alls. I ni bukan perfect pun.

Kepada keluarga I yang terchenta, they alls dah tak payah tanya dah kat I dapat cuti ke tak. sebab kerja macam I ni kalau dapat cuti tu, memang alangkah indah nya! tomorrow tak berapa nak busy tapi still kena kerja jugak sebab dah ada staff yang cuti. nak tak nak kena sabar jela.


dan kepada semua reader's blog I, I ucapkan..

"Selamat Hari Raya Aidiladha"
semoga kehidupan kita lebih diberkati oleh-Nya.
Amin..Ya Rabbal Alamin.. 
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™