✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, November 28, 2010

Home » , , » Senang gila hidup kalau jadi Ben Ashaari

Senang gila hidup kalau jadi Ben Ashaari

Salam Reader's!!~

hey alls.
I dah kering idea nak update blog.
dah tak tahu nak taip apa.
I takut kalau entry I orang tak suka baca.
Padahal pada hakikatnya, memang tak ramai yang baca entri I.


Alangkah mudah nya hidup sebagai Ben Ashaari.
Idea beliau untuk mengupdate blog memang tak pernah kering.
Yang bagus nya beliau ni, beliau suka blogger-blogger baru dapat kenalan yang ramai sama seperti beliau. Memang mudah menjadi beliau. 

Agaknya, pendapatan hasil daripada Nuffnang beliau pun dah beribu riban.
Ahh. Bila lah agak nya blog I boleh mencapai tahap yang sama ye?
setahun? dua tahun? tiga tahun?

perghh. 
rasa macam nak nangis kan kalau blog yang kita create cun-cun melecun tapi takde orang nak tengok? touching gila. tapi, nak buat macam mana kan? dah orang tak nak tengok, takkan nak paksa??

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

20 Chumel(s) comment ヅ:

Miza Yusof said... [Reply Here Bebeh!]

encik ben banyak idea kan. disampaing membantu kita semua untuk memperkenalkan blogger baru.

Ogy said... [Reply Here Bebeh!]

Jgnlah putus asa...teruskan menulis...mmg terkilan kalo tak ramai yg masuk blog kita dan baca apa yg kita tulis...tp sekurang2nyaa...kita puas hati dpt menulis dan meluahkan sesuatu mengikut persepsi kita sendiri...

mama percaya...masih ada yg sudi membaca....mungkin kita kena berusaha kuat sikit utk menarik org masuk blog kita...tp itu bergantung kpd tujuan asal kita beblog juga...utk apa? utk famous kah? utk kaut byk duit dr nuffy ke..atau semata2 krg kitaa mmg suka menulis dan berblog.....

so buatlah sesuatu mengikut tujuan kita tu...bila dah berusaha..tawakal jelah... :)

Lulu caldina said... [Reply Here Bebeh!]

pls jgn putus asa...
jom kita sama2 berusaha..

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

nurul!! ala.. tamau la sedey2.. ramai lg senasib ngan nurul.. T____T

::fadxieza:: said... [Reply Here Bebeh!]

jgn la ckp cmtu..
kan sy dtg bace entry awk ni..
hehe~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Miza Yusof

ha'ah kan..
btw, sori miza..
lambat post hadiah contest tu.
I betul2 busy lately ni... =.=

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Ogy

thanks mama!!
I akan tetap bersabar.. :)

Nadia arRumaisha said... [Reply Here Bebeh!]

kadang2 mmg kering idea nak update...last2 jadik hilang mood berblogging....huhuhu

ღ Sumomo-chan ღ said... [Reply Here Bebeh!]

ben ashaari mmg meletup. ekeke ;p

alaa,tamau la sedih2,saya pon sama jugak T___T

athirahMedan said... [Reply Here Bebeh!]

jangan putus asa. teruskan usaha. chaiyokk ! ;p

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™