Tuesday, November 23, 2010

Home » , , , , » Sumpah Aku Benci!

Sumpah Aku Benci!

Salam Reader's!!~

hye alls. gempak tak ayat kat atas tuh? Actually, I bengang sangat hari ni. Mana tak nya, tak pasal-pasal I kena bayar RM 5.00 dekat boss. Geramnya!!!! Ini semua pasal government group punya pasal lah. Sakit nya hati. I dah agak dah, government group kalau check in, memang selalu ada masalah

Menggatal! ada yang charge to master bill lah, ada yang payment by L/O (Local Order) lah, ada yang bayar sendiri lah. bengang je. Kalau masing-masing bayar ikut dalam system takpe jugak. ni ada banquet miscellaneous lah, apa lah. Sakit nya hati!

Tiba-tiba rasa macam nak menangis je tadi. Kalau lah I tahu benda tu salah, mesti lah I tak buat. I tak check in kan, so I tak tahu lah. I blur masa tu. Tiba-tiba guest tu datang nak check out, I terus jela check out kan. Yang guest tu pun satu, dah tau harga bilik dia RM400, bila I collected RM395, dia boleh senyap je. Sakit hati betul! Geramnya!!!

Sekarang ni, I rasa macam dah fade up dah. Asyik salah je. sama ada I yang salah, atau siapa saja lah. I touching sangat! sedih sangat. I rasa macam I memang tak guna. silap I yang sikit tu they alls besar-besar kan. Tapi bila silap orang yang besar tu, semua buat bodoh je. Sakitnya hati!!


I boleh terima kalau I di marah kerana kesalahan I sendiri. Dan haruslah I dinasihatkan dengan cara yang berhikmah supaya I akan segera ingat dan takkan mengulangi kesilapan yang sama. I sedih. Kenapa lah hati I tak sekuat besi, tak seteguh batu, tak secekal kayu. Kenapa lah I cukup senang untuk terasa hati? Kenapa ya??
thanks for reading my entry.
regards, 
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

lek la babe
rm5 jer pun
anggap je u sedekah
kn lebih baik, dpt pahala lagik
dr u marah3 cmni :P

Atif Hafiz said... [Reply Here Bebeh!]

bersabar lah..ni semua ujian daripada tuhan..:)...semoga hepi2 selalu

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

hmm.
nasib baik RM5..
kalau RM50..
pheww.
down lak rasa nya bila kerja macam ni.. :'(

iffah said... [Reply Here Bebeh!]

apahal pak cas 395,...mst la dia senyap punya...
takper sedekah jer rm5 tu....

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™