✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, December 10, 2010

Home » , , » Bengong

Bengong

Salam All !~

hey alls. malam ni habis kerja awal sikit.
dah takde apa nak buat, so I update entry sikit.

Malam ni I betul-betul touching.
Nama I naik dalam log book.
oke. memang tak mention nama.
tapi dari gaya penulisan, memang khas di tujukan untuk I.
I sakit hati sangat-sangat!
I geram nak balas je balik rasanya dekat log book tu.
Tapi semua tenangkan hati I.
Kak Shaheera, Cida, Abang Shah.
Lastly Abang Kiran pujuk I.

I sedih sangat.
Kenapa lah perempuan tu suka sangat finger point pada I je?
I sakit hati sangat-sangat.
Konon nya tak suka cari salah staff.
Padahal, dia lah yang selalu cari kesalahan kitorang.


hmm. sabarlah hati.
Doakan I supaya sentiasa bersabar ya u alls.
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™