✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, December 3, 2010

Home » , » Churp Churp - How Interesting Way to Advertise!

Churp Churp - How Interesting Way to Advertise!

Salam Reader's!!~

hey alls. I baru balik kerja ni. Online sambil packing barang-barang untuk pindah rumah esok. I kalau sehari tak mengadap blog mana boleh hidup kan? 

oke. I baru lepas post scheduled tweets. maybe I sedikit ketinggalan bab-bab churp churp ni. Blogger lain dah siap cashout dah. I pulak baru dapat earning RM0.33. Earning dia memang lambat. Tapi I suka. Cara pengiklanan yang berkesan juga. sebab churp churp ni adalah kaedah pengiklanan menggunakan Facebook dan Twitter.


Terasa comel pulak bila dah join churp churp ni. sebutan churp churp tu pun dah comel. oke. lepas ni, u alls akan tengok betapa banyak nya advertisement yang I akan compose and publish di Facebook and Twitter. so hope u alls jangan boring oke! =.=
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

1 Chumel(s) comment ヅ:

waney zainol said... [Reply Here Bebeh!]

hai2. sya baru b'blog kt cni. hehe

bleh ajar sy mcm mna entry churp churp ni :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™