Friday, December 3, 2010

Home » , » Eh. Nak komen biar ikhlas oke.

Eh. Nak komen biar ikhlas oke.

Salam Reader's!!~

hey alls. Just now I baru check-check segala macam comments dekat blog ni. Comments di shoutbox juga I tak abaikan. Just maybe take time la untuk reach kesemua blogger yang drive thru my blog ni. Nak kena buka satu-satu, baru lah kita dapat kenal betul-betul blogger yang datang. Sebab blogging ni kan kena ikhlas. Jangan lah dok send auto-blogwalking je. Sekali sekala takpe la. >.<

Ada  juga blogger yang komen secara jujur dan ikhlas. Contoh nya Encik Hamzah Ian. Beliau memang sangat ikhlas walaupun selalu melucah. ohh. itu keistimewaan beliau actually. Beliau kata blog I terlampau banyak sangat widget. hmm. thanks for the comment. Nanti I akan buang yang mana-mana tak penting tu oke.

Tapi yang amat menyedihkan I, ada juga yang bagi I komen tapi tak display pulak nama nya. Jangan lah jadi anonymous sayang oii. I tak makan orang ohh. I makan chicken chop je. hiks! I admit, ada yang bagi komen agak pedas. Tapi why u hide urself? I pun nak tahu juga siapa u yang komen tu. Kalau I silap, I boleh betulkan. Tapi jangan lah tukar nama u yang cun tu kepada insan tak bernama. penat mak ayah bagi nama elok-elok. Next time, just leave your name oke. Senang I nak refer balik kat u alls kalau I tak faham soalan u alls. kan? kan?


Last but not least. Kita sepatutnya ikhlas je bila bagi komen. Touching ke tidak, belakang kira. Tapi please jangan jadi anonymous oke. I pun nak kenal u jugak! :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

nazirulhazwan~ said... [Reply Here Bebeh!]

siapakah?? contoh komen yg bagaimana budak merajok??

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@nazirulhazwan~

cis,
u ni tak habis-habis nak sakat I kan?
u pi carik sendiri la.
ada I approve comment anon kat entri2 lepas.. :p

Sumijelly said... [Reply Here Bebeh!]

Alahai... ada ker yg komen tak ikhlas nie??

tak per. kak sumi ikhlas bagi komen ni tau.. **perlu ker tulis** hehehe


Sumijelly.com

AiDa AzRyN said... [Reply Here Bebeh!]

mnakutkan j lau muncul anon.. huhu..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™