✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, December 14, 2010

Home » , , , » Filem Hantu Kak Limah Balik Rumah

Filem Hantu Kak Limah Balik Rumah

Salam All !~

hmm. Penat nya. Tapi I happy. Baru je balik dari tengok wayang dengan Encik Bobo. Mula-mula keluar tadi, I merajuk dengan beliau. Gaduh-gaduh manja. Saja je nak biar beliau pujuk I. Geram lah kan. Beliau lupa janji. hmm.

oke. Lepas tu bila beliau dah pujuk, I dah oke. Kitorang pergi Dataran Pahlawan. Tengok movie cerita "Hantu Kak Limah Balik Rumah". 


Cerita ni best gila oke. I tak tipu. Memang kelakar pecah panggung gelak sakan dalam tu. Movie ni adalah kesinambungan cerita "Zombie Kampung Pisang". Tapi ni lebih kelakar. Tak percaya, pergi tengok oke!

Tak banyak yang boleh I ulas mengenai filem ini. Tapi yang penting, siapa tak tengok tu memang rugi. Next movie I nak tengok at the end of this month. Siapa nak join, cepat contact I oke. Nak belanja sekali pun boleh! :)

Khabarnya, filem ini dah mencecah RM 1,018,000.00 pada hari pertama tayangan nya! syabas kepada Abang Mamat Khalid kerana menghasilkan sebuah filem yang bisa menawan hati peminat filem tanah air. Masa I tengok movie ni tadi pun, I tengok dekat hall 1 tau. Hall yang paling besar sekali. memang syok macam tayangan perdana pulak!

wow!!~


muka baru lepas menangis. :(

dah boleh senyum sebab dah dapat mam ais krim! :)

lama gila nak tunggu pukul 8.25 tadi.

oke. time for berangan depan camera! =.=



oke. untuk filem ni, I bagi FIVE STAR sebab penepati filem yang I suka. boleh buat I ketawa. Happy tengok movie ni. Dah lupa perkara yang buat I gaduh-gaduh manja dengan Encik Bobo tadi. Thanks ye Encik Bobo! sebab belanja sayang tengok wayang! next time, b belanja lagi oke!

Ehh! tak lama lagi Jusco Bandaraya Melaka nak buka cinema! Makin senang lah I nak tengok wayang. Syok nya! Jangan jeles ye Encik Bobo! =.=
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™