✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, December 5, 2010

Home » Frust!

Frust!

Salam Reader’s!!~

 

hey alls. I frust gila tau tak? mana tak nya, I tak update blog dah hampir 2 hari. Mana I boleh tahan. I rindu gila nak tengok traffic melambak-lambak. Banyak gila benda yang I nak story.

 

U alls. Frust ar bila balik kampung. Semua nya takde. Memang lah family I ada. Tapi I rasa macam hidup tak perfect. Dunia I dengan blog mana boleh dipisahkan. Dah la broadband ni lembab gila dekat kawasan yang takde 3G. bengang gila ahh!

 

Pasal blog pulak. Bila dah dapat connections pulak, boleh bukan page blog aje. Nak update je, nak tulis entry baru ke, nak tengok comments ke, semua tak boleh. sakit hati gila.

 

Takpe lah. maybe esok I akan balik Melaka. I suka lagi bila kat Melaka. semua yang I nak, semua ada. cuma family je takde. Apa kata, I bawak family I sekali stay kat Melaka? wah..suka hati I aje kan?macam lah ayah dengan mama I tu tak kerja. huhu.

 

And now. I masih rimas dengan keadaan kat kampung ni. bila lah tempat ni nak upgrade sikit?grr.. ohh adikku, cepat lah pasang WiFi dekat rumah ni. senang sikit hidup kakak mu ni!~

 Sad smile


Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™