Thursday, December 9, 2010

Home » , , , » Kerja Malam yang Meng'GHAIRAH'kan

Kerja Malam yang Meng'GHAIRAH'kan

Salam All !~

hey alls. I kerja malam tau. Tapi yang meng'ghairah'kan I, malam ni I tak mengantuk! surprised nya! wow! amazing! tak yah emosi lah Nurul. Siang hari dah tidur lama, memang lah malam tak tidur. nak surprised-surprised konon!

muka puas dan 'ghairah'!!~ >.<

Sejak dua menjak I stay dekat rumah sewa baru ni kan, tidur I semakin lena. haha. mana tak nya, dalam kepala otak asyik dok fikir kerja - balik - tidur - bangun - pergi kerja balik. Itu je rutin harian I. Pergi kerja pun boleh pergi lambat sikit sebab rumah dah dekat. Kalau dulu, masuk pukul 11 malam, pukul 9.45 malam dah gerak keluar rumah dah. Tapi sekarang, pukul 10.30 malam baru I pergi. :)

Yang paling I happy sangat, rumah sewa baru I ni ada line 3G. so, broadband I ni tak lah selembab yang disangka. Semua nya berjalan lancar aje. I nak online bila-bila masa pun tak kisah. Rumah sewa I ni pangsapuri. So, kalau nak naik rumah, kena panjat tangga dulu. wah. nampak nya I boleh mengurangkan berat badan tanpa sebarang diet dan tidak melibatkan kos. Jimat I.. :)

U alls doakan I sentiasa aman dan tenteram ye di rumah baru ni. BLM, lepas ni boleh lah kita selalu melepak kan? Jangan malu-malu ajak I meronggeng! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

AiDa AzRyN said... [Reply Here Bebeh!]

hope sentiasa aman dan tenteram di rumah baru ye... ;D

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

dear..
ada homework!!
sila buat..hekhekhek http://asfzlily.blogspot.com/2010/12/edit-photo-contest.html

^^,

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™