✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, December 1, 2010

Home » , » Macam Haram

Macam Haram

Salam Reader's!!~

hey alls. ehh? I mencarut ke u alls? I rasa tak kan?? hmm. I tension sangat lah dengan blogger ni. Comment Moderations I dah berlambak-lambak dah. Tapi still tak boleh nak approve comments. Lepas tu halaman Page Element pulak tak boleh preview. Aiseyh..! ini problem internet connections ke problem blogger?

I pelik lah. Kenapa lately ni I asyik dapat problem-problem yang nonsense ni? I dah penat fikir. Sampai I kadang-kadang malas nak update blog. worst! I sedih sangat-sangat actually!

Hope blogger dapat memperbaiki service yang ditawarkan. I dah mula tawar hati ni. Jangan sampai I menangis.. huhuh.. :'(
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Zulfahmi Abidin said... [Reply Here Bebeh!]

hrmm.aku nk tolong pon aku tak tawu banyak.tapi pasal comment moderation tuh aku rase sebab tenet ko slow sgt kot. atau masalah lain maybe sebab template nie bermasalah.try la pg CC untuk publish semua comment tuh.mane tawu boleh ker.

pasal page element tak boleh preview.cube cek.nie.
Dashboard>setting>basic>select post editor>Update editor (recommended)

sebab takut kamu pakai yang Old Editor.tuh jelah yang aku boleh bantu.kalau tak boleh jgk tak tawu lah nk ckp ape.so sory..

Terkini: Pakar IT Zaman Teknologi Tinggi | Apelah Dosa Aku Dapat Kawan Macam Kau Nie | Besok Kau Dah Tua Kau Tahu La

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Zulfahmi Abidin

thanx for the info..
I mmg pakai latest version.. =.=

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

er...just nk gtau kat profile cik about me tu, "she has" tau bukan "she have"...mistake besar tu kamoo..just nk btlkan.tq=)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™