✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, December 8, 2010

Home » , » MK - terbaik! try lah! :)

MK - terbaik! try lah! :)

Salam Reader's!!~

hey alls. oke. entry kali ni I nak story pengalaman I makan-makan dekat MK Restaurant. I tak sure kat tempat u alls ada ke tak restoran ni. tapi masa I makan ni dekat Batu Pahat. then for your info, MK Restaurant ada dua branch dekat Batu Pahat. - Summit Parade and Batu Pahat Mall.

oke. I nak story kat u alls sebab experience ni telah di sponsor dengan sukarela nya oleh adik I. thanks kepada beliau sebab bermurah hati mem'belanja' my chenta hati and I. hehe. :) klik blog beliau untuk mintak beliau belanja korang pulak oke!  HERE.

oke. jom layan gambar oke! >.<

first of all. mesti lah gambar we alls. hee.. =.=

ini dia adik I.

yummy! air dia pun best gak!

ini adik I order. "Grilled Chicken Chop"

ini encik bobo punya. "Marryland Chicken Chop"

ini I punya. "Fish and Chips"

Jom check harga makanan yang we alls dah try aritu.. :)

oke. bagi I, makanan dia memang terbaik. dah la banyak. berbaloi lah dengan harga. tak percaya? korang try lah sendiri oke. I dah try, korang bila lagi? kalau dekat melaka, I suka makan dekat Amigo dekat Taman Melaka Raya. korang try lah.

oke. kepada sesiapa yang nak ajak I try foods yang best-best tu, ajak lah I. email me oke. sesiapa yang dah ade contact number I, just text me oke. chiao! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

Boleh tahan harga dgn makanan dia. Kiki :D Tapi jauh nak p pun. Muahaha.

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

beshnyee... teringin nak mkn beef steak.

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply Here Bebeh!]

ade iras ng adik, ehehe..
emiey study melaka, nti jumpe..nak?ehehe ;)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

hiks!~
nnt kalau free kite pegi yeah!
:)
I dah pindah rumah tau!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@♥-- emieysandra --♥

yeke?
melaka tu study katne?
boleh saje.. :)
nnt roger2 kite oke!

Nurul said... [Reply Here Bebeh!]

I orang Batu Pahat, klau MK kat summit ok lah.. klau MK kat BP-Mall bagi i sangat mahal okey~

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™