✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, December 3, 2010

Home » , , » Nokia C3 in my dreams!

Nokia C3 in my dreams!

Salam Reader's!!~

hey alls. I sekarang tengah mengidam untuk dapatkan Nokia C3 tau. I tau ramai yang kata, "Alahai..baik kau beli Blackberry ke..iPhone ke.." Wah! kau ingat benda alah tu murah ke oii? Tapi tunggu jela. I rasa I akan dapatkan jugak suatu hari nanti. hiks!

But sekarang ni, I tengah idamkan Nokia C3 dulu. Nampak comel lah design dia. macam nak geget jek! Ada color pink pulak tuh! mana I tak geram. Market Price dia sekarang ni just RM520 je untuk original set. oke lah tu. Lagi dua bulan dapat kot benda alah ni. I nak tambah collection hand phone I. Baru lah meriah sikit. Celcom punya nombor dah ada. Maxis punya nombor pun ada tapi tak berapa nak guna sangat. Tinggal DiGi je I belum ada lagi. hmm. nak try DiGi pulak lah. hehe.. =.=


Ada tiga pilihan color yang I boleh pilih. U alls tak payah tanya lah kan I nak pilih color mana. I dah mention pun kejap tadi. hehe. smart kan design dia. geram nya! teringin I nak pegang.


haih..bila lah I akan dapat memiliki Nokia C3 ni ye??
wish me luck oke! =.=
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

Shag pun tgh target C3. Sebab murah :P Apps pun boleh tahan best!

LyNn HaMzAh said... [Reply Here Bebeh!]

yang warna pink tu memang cantik la...

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™