✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, December 16, 2010

Home » , , » Pergi nya takkan kembali T__T

Pergi nya takkan kembali T__T

Salam All !~

I baru balik kerja ni. Penat tu memang penat. so, tak yah cerita lah pasal penat tu. start hari ni, selama seminggu I kena pergi dan balik kerja jalan kaki. Rumah I kan dah dekat. sebab tu lah auntie uncle I pinjam kereta I. hmm~~

Em. macam dah lama dah I tak update. actually, malam semalam I terpaksa bergegas pulang ke kampung halaman I. Emergency! oke. I sambung cerita.

Kira-kira pukul 10.30 malam semalam, waktu tu I masih kat office lagi. Adik I hantar message. Message tu lebih kurang berbunyi begini..
"Kak, mama suruh ko balik. Tok Yom meninggal.."
Sentap. Istighfar I baca message tu. I tak sangka sangat. Rasanya, baru hari tu I jumpa arwah. Arwah adalah merupakan datuk saudara yang paling rapat dengan keluarga I. Arwah sihat lagi. Masih boleh bergelak ketawa. Takde langsung menampakkan wajah yang sedang menanggung sakit. Setelah I soal siasat beberapa sumber terdekat, maka barulah I tahu yang arwah menghidap Sakit Jantung. 

semoga rohnya aman bersama orang-orang yang beriman dan beramal soleh.. 
amin..
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™