✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, December 21, 2010

Home » , » Review - Filem Ngangkung

Review - Filem Ngangkung

Salam All !~

Semalam kan, I pergi tengok wayang lagi. Tapi kali ni I tengok dengan muka masam mencuka. moody. I tak plan pun nak tengok cerita tu. Tapi bobo dah beli, I tengok jela. Tengok muka beliau pun dah macam cekodok basi dah.

Actually filem ni dah keluar berminggu-minggu dah. I je yang lambat tengok. Tapi lambat-lambat pun, I dapat jugak tengok. Boleh dikatakan every week sekarang ni I tengok wayang. Sementara encik bobo bercuti ni, boleh la I tengok wayang tiap-tiap minggu. :)


Tak leh blah cerita dia. Cerita tu nampak macam seram tapi banyak yang kelakar sebenarnya. Tapi bila lama-lama tengok, hayati cerita tu, memang ada pengajaran yang diselitkan dalam filem tu. Pengajaran yang first, JANGAN BERJUDI. Berjudi tu HARAM oke. HARAM! Dan pengajaran kedua ialah, Utamakan Keluarga. FAMILY FIRST!


Untuk filem ni, I bagi 3 bintang oke. Kenapa tiga bintang je? Sorry ea. I tak excited sangat kot tengok cerita ni. Maybe kalau filem yang betul-betul menarik hati I, I akan bagi 5 stars. oke. tata! =.=
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™