Friday, December 31, 2010

Home » , , , » Review - Gulliver's Travels

Review - Gulliver's Travels

Salam All !~

Korang. Semalam kan, I pergi dating dengan Encik Bobo. Syok sangat. Macam biasa, I dengan beliau pergi tengok wayang. Kali ni, kitorang tengok cerita Gulliver's Travels. Kali ni special sikit. Kitorang tengok cerita tu in 3D! Korang tau tak, ni first time I tengok wayang 3D version dengan Encik Bobo.

Real betul lah. Rasa macam tengok real depan mata. oke. filem ni ada sedikit kelakar. eh. bukan sikit. banyak kot. haha. Korang wajib tengok cerita ni. Tak tengok rugi. 


oke. sinopsis cerita tu I tak mau cerita. biar korang tengok sendiri, baru best kan? hehe. oke oke. I cerita sikit jela. kang korang kata I kejam pulak. oke. cerita nya mengisahkan seorang lelaki yang bernama Gulliver. Dia ni kiranya seorang yang gila-gila jugak lah. Satu hari beliau dapat tugasan untuk melancong ke Bermuda. Korang tau kan, segi tiga bermuda? Pernah dengar kan kisah segi tiga Bermuda? oke. kalau nak tau kisah selanjutnya, sila lah tengok! haha.. :)




Syok tau tengok movie 3D version ni. Next time I nak tengok yang 3D lagi lah. Memang mahal sikit. Tapi untuk kepuasan hati sendiri, apa salahnya kan? haha.. oke. untuk movie kali ni, I bagi 4 stars oke. Korang pergi lah tengok cerita ni. Sure tak rugi. tata! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

1 Chumel(s) comment ヅ:

Cik Reena Tan said... [Reply Here Bebeh!]

rina da tgk juga.. best kan? memang lawak~
3D mmg best..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™