Thursday, December 2, 2010

Home » , , » Trip To Eiffel Tower Paris, France - How Interesting!

Trip To Eiffel Tower Paris, France - How Interesting!

Salam Reader's!!~

hey alls. u alls tau tak, dari kecil lagi I dah mengidam nak pergi Paris. I teringin nak having my dinner bersaksikan Eiffel Tower yang cantik. hmm. agak-agaknya bila ye I dapat pergi?

What a Night - Paris
Eiffel Tower, Paris.

I pernah cakap dengan my chenta hati, I kata I nak sangat pergi Paris. I nak tengok sendiri depan mata I keindahan menara Eiffel tu. Tapi my chenta hati cakap, "boleh je. b boleh cakap france language.." Hisy! I cakap pasal nak pergi sana, tiba-tiba beliau cakap pasal France Language pulak. huh!

Tour Eiffel Wikimedia Commons.jpg
cantiknye!!~~

I terlampau obses nak pergi sana sampai I collected semua info pasal benda alah ni. Bagi I, tempat ni macam ada something yang I rasa best sangat. Mesti best kan kalau dapat honeymoon dekat sana. Romantic je rasa nya time tu.

Hope one day I akan dapat jugak pergi sana even sekali seumur hidup. hmm. tapi bila agaknya ye? oke. jom layan soundtrack filem Eiffel..I'm In Love! -Pujaanku (Melly Goeslow ft. Jimmo).


Doakan cita-cita I kesampaian ya! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Mr H said... [Reply Here Bebeh!]

Haha.. honeymoon kat paris, menarik.. Lepas tu pegi dinner backdrop Eiffel tower kan.. then, jalan2 pegang tangan tepi le seine.. haha..

Gud luck.. Semoga impian tercapai keh.. Jangan lupa belajar a lil' french.. sangat diperlukan kat sni..

Join my GA k.

http://betul3salah.blogspot.com/2010/11/ga-encik-hanif-with-love-from-paris.html

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Mr H

hmm.
best nye..
I nak bayangkan lah.
nnt kalau I free, I jejak u oke!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™