✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, January 6, 2011

Home » , , » Blog Review | Aretikz ceritakan Segala Ceritera

Blog Review | Aretikz ceritakan Segala Ceritera

Salam All !~

Wah korang. Semakin hari semakin ramai jugak yang join segmen ini. Dulu, ramai orang berebut-rebut nak join contest. Tapi sekarang, ramai yang berebut-rebut nak join segmen pulak. Banyak kelebihan nya join segmen ni. Salah satunya adalah untuk tingkatkan traffic. Bukan lah nak kejar sangat traffic beribu riban, tapi untuk tingkatkan semangat kita untuk blogging. Apa salahnya kan?

oke. Untuk review kali ni, I dah singgah blog Incik Aretikz. Blog beliau adalah blog yang based on Wordpress. Dua blog yang I dah review before this adalah blog yang based on Blogger. But never mind. Wordpress ke, Blogger ke. It doesn't matter kot. Sebab masing-masing pun blog. Masing-masing ada kelebihan dan kekurangan tersendiri. 



oke. now. Jom kita tengok, apa istimewa nya blog yang bertuan kan orang Sabah ini. Lets check it out! =.=
SEGALA CERITERA
  • Blog ini tampak kemas dengan combinations biru dan putih. Nampak lebih matang dan menarik.
  • Apa yang menarik blog ini, siap ada kisah-kisah menarik dan kelakar.
  • Ulasan dan olahan yang I dapati dari setiap entri beliau memang padat dan menarik hati.
  • Blog beliau BUKAN blog syok sendiri.
  • Follower blog ini sudah mencecah 600+. Bagus. Ramai yang suka blog beliau.
  • I suka gaya bahasa dan cara penyampaian blog ini. Yang I suka adalah, kurang I nak nampak perkataan yang guna 'short form'. I suka itu.
Oke. I hope, blog ini akan semakin mendapat tempat di hati para pengunjung laman web. Untuk terjah blog beliau, sila jangan malu dan jangan segan untuk menyinggah ke sini oke. ---> http://segalaceritera.com/atik/

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

16 Chumel(s) comment ヅ:

mie said... [Reply Here Bebeh!]

sudah berjaya diterjah..
ehehee

Syafiq Rosli said... [Reply Here Bebeh!]

bgus promote blog orang lain..sling tolong menolong kan..

fiq said... [Reply Here Bebeh!]

cmne nk join blog review ni jugak?

padin said... [Reply Here Bebeh!]

memang selalu berkunjung ke blog tu, best...

Shag said... [Reply Here Bebeh!]

Belog dia BUKAN belog syok sendiri. Memang! hehe. Bukan macam belog Shag. Hahaha :P

Aretikz said... [Reply Here Bebeh!]

Thanx Nurul.. berusaha untuk berblogging.. san q again.. kena take note untuk mempertingkatkan yang positif.. yezza.. hehe..

Miss Yaty said... [Reply Here Bebeh!]

gudluck nurul..

yaty ada tag kontes gempak wan hazel jom join..

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2011/01/kontes-gempak-wan-hazel.html

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Shag

ehh. pandai2 je shag ni..org tak review lg, dia dah wat kesimpulan sendiri.. haha!

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™