Saturday, January 8, 2011

Home » , , » Blog Review | Arol DSHW Budak Kurang Matang?

Blog Review | Arol DSHW Budak Kurang Matang?

Salam All !~

oke korang. Kali ni I nak review blog seorang budak ni. Beliau mendakwa yang beliau ni budak kurang matang. Uhh? Betul ke Arol? Lepas tu kan, I confused kejap dengan perkataan DSHW. Apa ye maksud DSHW itu? emm.



oke. dah. stop-stop la confused tuh. Now jom kita tengok apa yang best blog Arol DSHW ni. Jom terjah jom! >.<
AROL DSHW
  • Susunan layout yang menarik dan sungguh kemas. Hanya terdapat widget yang perlu sahaja dalam blog nya.
  • Menurut cik tom dalam review nya, Arol DSHW ni adalah pencinta kucing. Bagus nya beliau ni. Patut lah beliau mendakwa beliau Budak Kurang Matang.
  • Follower beliau sudah pun mencecah 400+. Bagus. Keep it up!
  • Tentang penggunaan ayat, perkataan dan susunan bahasa yang digunakan amat memuaskan hati. Senang sangat nak faham. Memang terbaik!
  • Kombinasi warna yang digunakan adalah amat bersesuaian.
oke. kesimpulannya, blog ni I suka. Sebab utama nya adalah KEMAS. I kan pencinta keindahan. So, of coz la I suka yang chumel-chumel. HAHA! oke. Nurul doakan yang Arol DSHW terus berjaya dalam dunia blogging ni oke. Untuk korang yang berkenalan dengan beliau, boleh lah menjengah ke blog beliau di sini!! --->> http://arolpunyeblog.blogspot.com/

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

13 Chumel(s) comment ヅ:

Miza Yusof said... [Reply Here Bebeh!]

hai arol. selamat berkenalan. hehe. sepanjang kenal arol, dia seorang yang baik dan suka menolong. suka masuk blog arol sebab kemas :)

padin said... [Reply Here Bebeh!]

yup, belog dia kemas, tapi kecut sangat.. kalau lebarkan sikit kan lagi nampak best?

Shag said... [Reply Here Bebeh!]

Belog dia mmg kemas. Nak komen apa pun tak tahu selain cakap CANTIK DAH! :D

Entri terbaru Shag : Surat Perletakan Jawatan dari Cik Kembar

AROL DSHW said... [Reply Here Bebeh!]

Terima kasih, Cik Nurul! Sudi review blog Arol. Yeah, Arol memang budak kurang matang pun! Hehe. DSHW? Teka cepat, kalau betul Arol bagi topup. Hehe. :D

TERIMA KASIH sekali lagi Cik Nurul! :)

*Eh. Hai Miza! :P

AdiaLuze said... [Reply Here Bebeh!]

Ye saya setuju dengan review yang telah dilakukan..ehehehe

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Miza Yusof

ye. beliau mmg seorang yg baik dan berbudi bahasa. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@AROL DSHW

most welcome.
thanks for the entry.
appreciate about that!

Mohamad Izwan said... [Reply Here Bebeh!]

blog dia memang cantik..lagi2 layouts.. kaler lembut..

jemput join blog review contest kalau berminat... =)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™