✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, January 7, 2011

Home » , , » Blog Review | Nur Azfarah si Princess Diaries!

Blog Review | Nur Azfarah si Princess Diaries!

Salam All !~

hey korang. Tadi balik-balik je kerja, I terus tengok cerita hindustan. Ala, DVD tu I dah lama pinjam, tapi lupa nak tengok. So, tadi I dah habiskan lah. Esok boleh pulangkan dekat Abang Kiran. 

oke. Untuk review kali ni, I terjah pulak blog gadis yang berumur baru nak mencecah 16 tahun. Bagus betul budak-budak zaman sekarang kan? Muda-muda lagi dah ada blog. I mula-mula menjinak dalam dunia blog pun masa tu umur I 21 tahun. Tapi budak-budak sekarang, under 18th pun dah ada blog. Syabas! =.=



Now, jom kita review blog gadis kecil molek ni. Nampak macam menarik je blog beliau ni. Apa lagi, jom kita terjah! >.<
THE PRINCESS DIARIES
  • oke. nampak nya blog ini memang nampak comel. Kombinasi warna yang sangat menjadi kegilaan I. Soft yellow and pink. Comel kan?
  • Even blog adik ni nampak cute, tapi terlalu banyak gadget la dik. Nampak serabut dan tak kemas. Apa kata kalau adik remove gambar-gambar or gadget yang tak perlu. Baru lah nampak kemas dan blog adik senang nak loading.
  • oke. untuk ruangan komen, try gunakan pop-up window supaya lebih senang visitor adik nak komen. Tak perlu kot word verifications tu. =.=
  • Olahan ayat yang tersusun, mudah difahami dan senang nak baca. Tulisan pun teratur.
  • oke. try untuk avoid text align center. Sebab nampak entry tu tak kemas. Try guna justify align supaya nampak tulisan entry lebih matang dan kemas.
  • Blog ni boleh pergi jauh. Keep it up and happy blogging!
oke. Untuk korang yang nak berkenalan, chewah! or nak berkawan dengan lebih lanjut dengan adik Azfarah ni, sila jangan segan-segan untuk find out her at this link. --->> http://chocoberrydiaries.blogspot.com/

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

padin said... [Reply Here Bebeh!]

bersedia untuk terjah, wakakaa

padin said... [Reply Here Bebeh!]

terlalu meleret ke bawah, yup setuju, pemilik perlu mengurangkan widget.. sekurang2nya meringkan loading blog, tak gitu?

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@padin

bagus la padin ni!
rajin menerjah!
semangat mcm ni la yg kita nak! =.-

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™