✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, January 5, 2011

Home » , , » Blog Review | ShaSha si penggila merah jambu!

Blog Review | ShaSha si penggila merah jambu!

Salam All !~

hey korang. Untuk review kedua ni, I nak review si penggila merah jambu ni. Siapa yang rasa-rasa addicted merah jambu a.k.a pink, boleh lah jalan-jalan blog ShaSha ni. Blog yang beliau guna untuk di-review adalah blog beliau yang kedua. Blog yang di khas kan untuk join contest je. Blog first beliau adalah blog ini. HERE. So, macam mana ye I nak review??? 



oke. setelah di-tilik dan diperhati, I dapati, blog beliau memang simple. Tapi walaubagaimana pun, ada beberapa point yang I nak komen. hiks! Korang kena tau, yang Nurul ni memang pen-dengki paling tegar sekali! HAHA!
SHASHA
  • Blog beliau menekankan konsep pink. Memang cantik. Memang comel. Tapi macam ada sedikit serabut kat pandangan mata I. Tak tahu lah pada pandangan mata orang lain kan?
  • Ruangan komen. Lebih comel dan mudah jika Shasha guna pop-up window je. Lebih mudah dan simple. Menyukarkan blogger nak komen kalau line internet lembab.
  • Terlalu banyak gadget. Maybe shasha boleh kurangkan atau remove gadget yang tak perlu untuk kurangkan berat blog shasha.
  • Tulisan dan gaya bahasa yang mudah difahami. Keep it up!
Rasanya I banyak kritik pulak kan kali ni. Jangan marah ye dik. I sekadar nak share apa yang I nampak and untuk sama-sama perbaiki sahaja. Takde niat langsung untuk kondem kan sesiapa. 

Anyway, I wish good luck untuk Shasha dan blog nya. Hope segala kritikan yang I berikan tadi dapat membina dan terus membantu Shasha dalam dunia blog oke. Happy blogging dear! =.=

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

11 Chumel(s) comment ヅ:

Shag said... [Reply Here Bebeh!]

Pada mata Shag, sedikit serabut. Kiki. Siapa nak review sbnrnya neh :P

http://shagcomot.blogspot.com/

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Shag

haha..shag pun bole review..haha!!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@padin

bguss..tunggu terjahan I pada blog kamu ye!

pinky ladies said... [Reply Here Bebeh!]

ahaha yeke sis :) kegilaan pink sesangat kot . teett ! neway thnx 4 the review

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

I love nurulchumel.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

bun said... [Reply Here Bebeh!]

huhu,nice :)

bez pulak men terjah menerjah nie

FIEDA BLOG said... [Reply Here Bebeh!]

lau ade masa singgah kt blog sy plak..komen la ape yg kurang atau yg lebih ea...huhuhu

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™