✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, January 12, 2011

Home » , , » Blog Review | Sya Frz punya blog ada siput!

Blog Review | Sya Frz punya blog ada siput!

Salam All !~

hey korang. dah tiba kepada turn blog ini untuk di-review. Sya Frz ialah seorang gadis yang baru bersekolah di tingkatan satu. First time I jalan-jalan dekat blog beliau, I rasa macam blog orang dewasa. Sungguh surprised kot. Kagum. Sebab blog beliau sungguh matang.



oke. jom check apa yang best sangat blog Sya Frz ni. Kata orang, tak kenal maka tak cinta kan? oke. sekarang meh kita usha blog beliau. =.<
LITTLE WORLD
  • Blog yang berlatarbelakangkan warna kegemaran I. PINK. Sangat sweet dan menyegarkan pandangan mata I.
  • Susunan ayat dan pemilihan perkataan yang kemas dan teratur. Sangat menarik.
  • Gadget yang dipilih hanya yang betul-betul penting sahaja. Sebab tu nampak kemas dan tak serabut.
  • Follower baru mencecah 100+ tapi boleh improve. Sebab blog ini ada masa depan. Cuma adik kena rajin blogwalking and singgah komen ke blog-blog orang lain ye.
  • Blog ni menggunakan ESM. Tak paham? oke. Energy Saving Mode. Memang satu idea bijak. Boleh save energy lappy kan? dik, boleh ajar akak, macam mana ye nak buat ESM tu?hehe. :') Korang nak tahu, pergi tanya beliau dekat entry ini. --->> My Pleasure 
  • Sangat tertarik dengan snail yang ada dalam blog beliau. Sangat comel even I sebenarnya amat tidak gemar akan siput. huhu!
oke. For conclusions, blog ini sangat best walaupun owner nya adalah seorang gadis cilik yang baru nak mencecah umur 13 tahun sahaja. Bagus. Blogging lah secara sihat. Jangan taip benda merapu-rapu sudah la. oke. untuk berkenalan dengan adik Sya Frz ni, korang boleh direct klik sini. ----->> http://the-official.blogspot.com/

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

noraim said... [Reply Here Bebeh!]

a'ah lah kak. comel blog dea. huhu.

syaa frz said... [Reply Here Bebeh!]

thankssss, ahahaha. tk thu nk ckp ape.
speechhhlesss ^^

IbuHakimHaikal said... [Reply Here Bebeh!]

hehe perempuan memang sinonim dengan pink, yeahh menarik..

Lisa said... [Reply Here Bebeh!]

wahhh sgt bagos! hehehe

btw blog lisa xnk review ke? hahahahahaha. gurau je :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™