✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, January 29, 2011

Home » , , » CHACHA | Snek coklat kegemaran ramai! (",)

CHACHA | Snek coklat kegemaran ramai! (",)

Salam All.

Musykil ?? 
Alahai korang. Tak payah musykil lah. Tak payah pelik.
Korang jangan ingat yang Chacha itu adalah hanya nama seorang budak kecik yang bergelar adik Intan Nurulfateha. Bah kan, ianya juga boleh bertukar menjadi coklat yang sungguh enak dan mahal harga nya!

Never trust me???
huh! Let me show it!

SEE! cute tak?
Ianya boleh didapati dalam dua perisa berlainan.
Pek bungkusannya pun berlainan. 

Yang color kuning tu, dalam dia ada hazelnut. Yang color coklat ni dalam dia coklat lah.

Q: hmm. bagaimana dengan rasa nya?
A: I have no idea. Sebab I hanya sempat membelek sahaja. Bukan membeli. Amacam? Ada ke yang nak test?? :p
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

KHAIRUNNIESA said... [Reply Here Bebeh!]

woooww...kalau harga dh sedap msti rasa dia agak sedap gak kot...tgk bungkus dia pn air liur dh meleleh2 nih..hihihi...(^^,)

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

nak beli! kt ane ek. nk bg kat adik i

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

I jumpa kat tesco masa i shopping2 aritu. hehe. :)
takde keje kan I??

noraim said... [Reply Here Bebeh!]

hihi. harga best rasa pon mesti best. huhu.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@noraim

ha'ah.
i rasa pun cam tu.
emm. best nye kalau ada org belanja makan coklat chacha! :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™