Monday, January 24, 2011

Home » , » I WILL come back!

I WILL come back!

Salam Korang!

hey korang. Rindu dekat I tak?? hmm. takpe la kalau tak rindu. Sebab I dah biasa makan hati pun. ohh. touching! 

Sorry kepada semua korang yang menantikan entry baru I. I hilang arah sekejap. Internet yang menjadi kemestian bagi diri I, terpaksa I tinggalkan. InsyaAllah next week boleh la I online macam biasa balik. Tolong doakan I.

Bagi yang mengikuti perkembangan I, mesti korang tahu dilemma dan pergolakan yang berlaku dalam hidup I sekarang kan? Sorry korang. Lately ni I memang sedikit emosi.

Untuk blog-blog yang I belum review, harap bersabar ye. I pasti akan lakukan tugas I tu. Itu tanggungjawab I. tunggu ya!

Untuk yang tersayang, I sedang sakit menanggung rindu yang teramat. Thanks kerana sentiasa bagi semangat untuk I hidup.

Untuk kawan-kawan, doakan I dapat join next gathering tau. I excited nak jumpa korang! Yang lain-lain, sila lah datang jugak!

oke lah. I nak tido. Next time kalau I online lagi, I update lagi. oke. tata!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™