Friday, January 28, 2011

Home » , » Kembali Senyum! :)

Kembali Senyum! :)

Salam.

hey korang! ada yang merindui diri ini tak? hakhakhak! Terima kasih kepada yang rindu. oke. Dipendekkan cerita ni. I sedang happy. Tak faham apa maksud happy? oke. I sedang gembira. Tak paham jugak??? Meh I kasi pelempang sedas dua nak??

oke. Tak perlu lah I nak describe kan apa yang buat I sedih hari tu, dan apa yang buat I happy hari ni. Yang penting sekarang, I dah kembali tersenyum. I sudah boleh tersenyum. I boleh menghela nafas lega walaupun I tak tahu berapa lama lagi I akan mampu untuk tersenyum.

Now, korang tak perlu lah risau. Sebab I dah kembali normal. Macam dolu-dolu. Yang I fikir sekarang, adalah nak aktif blogging je. Sekarang masalah I dah settle. oppsss. Buat-buat settle. But, everythings is under control. =.=

Kepada peserta-peserta segmen yang blog nya masih belum di-review. I mintak ampun banyak-banyak. I janji I akan start settle kan sedikit demi sedikit tugas I tu start from tomorrow. Sebab tomorrow and Sunday I kerja morning shift. Then Monday to Wednesday to I holiday!!! yeay! I cuti before Chinese New Year lah beb!! so, I ada banyak masa untuk blog. Tunggu ya!

see! manis kan senyuman I?
Hope ianya akan berkekalan. Doakan I tau! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

Raji berkata said... [Reply Here Bebeh!]

hohoho bgus2 ;D
biarlah happy selalu ^^

Cik Reena Tan said... [Reply Here Bebeh!]

yess~ i like dat smile..
keep it up nurul..
takmo sedeh2 ye.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™