Wednesday, January 12, 2011

Home » , , , , , » Moment Paling Indah | Happy Birthday Korang!

Moment Paling Indah | Happy Birthday Korang!

Salam Korang!~

Hey korang. Sila cakap korang sedang merindui I sekarang! Boleh ke main paksa-paksa macam tu? hehe. Lama kan I tak online? I terlupa nak inform korang masa I nak away hari tu. mintak maaf oke. Lain kali tak buat lagi. hiks!

oke. Untuk korang-korang yang dah hantar permohonan untuk di-review tu, harap bersabar ye. Nanti I review next participant oke. 

Korang mesti nak tahu kan, kemana agak nya I menghilang? HAHA. I pergi bercuti LOL! Tapi I bukan nya pergi tepi laut ke, tepi pantai or pulau-pulau. I pergi menyesakkan diri datang ke Kuala Lumpur. KAHKAHKAH. Bengong kan I? I suka yang sesak-sesak ni. Padahal benci gila!

oke. Last Sunday, I pergi Mid Valley Mega Mall. I decide nak jumpa kawan-kawan lama I. Sorang kawan masa sekolah, yang sorang lagi kawan masa I kerja dekat kopitiam. Manishah dan Syima. I rindu gila dekat kawan I yang dua orang ni. Maybe sebab they all ni pernah jadik kawan baik I. Sebab tu I tak pernah lupa birthday they all. Secara kebetulan, birthday diorang ni dekat-dekat. Manishah on 9th January 1988 dan Syima on 7th January 1988. Manishah la yang untung. Dapat celebrate on the actual date of birthday. oke. Jom layan gambar.

✿ Nampak sedap kan kek tu? hmm!~

✿ Favorite Photo of the day!

✿ Happy birthday my besties!

✿ Happy bila tengok diorang happy.

✿ KAMI !!~

✿ Besties till the ends.

Actually, Manishah dengan Syima ni saling tidak mengenali. Tapi bila nak balik, boleh pulak balik sama-sama naik komuter. I asyik gelak je hari tu. Happy sangat sebab dapat jumpa diorang ni. I akan selalu ingat dan selalu rindukan diorang sampai bila-bila. Happy Birthday Korang!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Shag said... [Reply Here Bebeh!]

Happy 23rd Birthday, kawan kawan Nurul! :D

Hasmaroni Norudin said... [Reply Here Bebeh!]

wah!nurul..aku pun nak..ahaha..ko nie..aku yg dekat dgn ko kt melaka xde pun ko nk jpe..wahahaha...syima kt kL jgak ko ketemu.. ;p

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Hasmaroni Norudin

Nonie!!
tak gtau aku pun ko ada blog kan?
nnt ko gtau bday ko..baru ley celebrate. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™