✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, January 7, 2011

Home » , , » ohh! Lapar gila perut ku! =.=

ohh! Lapar gila perut ku! =.=

Salam Korang!

I tak tahu lah sejak dua menjak ni kan, I asyik lapar je. Kalau lapar yang boleh dikawal takpe jugak. Ni tidak. Kalau dah lapar tu, rasa macam nak maaammss.. Kalau lapar sangat tu kan, rasa macam nak muntah. Apakah?

Ada officemate I yang mulut choi sangat kan, boleh plak kata I pregnant. Apakah? Dari mana pulak datang budak kecik tu? bodoh. choi punya mulut.

I bangun tidur pagi tadi kan, terus lapar. So, I terus masak nasik, nak buat nasi goreng. HAHA. Kebetulan pulak, si Tipah ni off day. Dia pun nak masak sambal terung. Tapi I tak berapa nak gemar sangat. 
ohh. I nak masak ni. Kelaparan melampau sedang melanda. Doakan I cepat kenyang ehh? Nanti tak nampak bayang nak kurus pulak dah! aduish!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

nurul cHempaka said... [Reply Here Bebeh!]

masak byk2!pass kat nurul tak chumel ni gak!

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

selamat menjamu selera..yumm..yum..hiks :D

✿ CikCimi said... [Reply Here Bebeh!]

xpe.
mkn slagi bole.
:D

eh nk siket nsi goreng.
:D

Shag said... [Reply Here Bebeh!]

Comel lah ketam tu. Kiki. Ohh Shag kalau lapar non stop tu sbb nak period dah. 1 minggu sblm period kompem nak melantak je. Haip~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@nurul cHempaka

haha. nurul tak chumel pun nak jugak ke??hehe..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™