✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, February 17, 2011

Home » , , » Blog Review | Shag Yahaya si Perempuan Macho!

Blog Review | Shag Yahaya si Perempuan Macho!

Salam.

Sebelum I start balik blog review yang tergendala dek problem hari tu, I nak mohon berjuta kemaafan sebab buat korang tunggu lama-lama-lama sangat. I tak berniat nak buat benda tak senonoh tu. Cuma bila ada problem macam tu, I cepat down. Maybe I kena motivate diri I ni balik kot. 

oke dah. Sila tumpukan perhatian korang untuk review seterusnya. oke, pemilik blog yang akan I review ni sangat familiar dalam blog I. Beliau sememangnya seorang yang sangat rajin memberikan komen-komen bernas pada setiap entry I. But, maybe lately ni beliau busy kot. So, jarang dah I nampak beliau datang drop komen. Tapi takpe. Maybe beliau juga salah seorang silent readers blog buruk I ni kan? who knows? ... oke, jom usha slack sikit banner cute beliau.

banner.



preview.

Teringat masa dulu-dulu kan. Waktu tu I baru berapa bulan je blogging. Cik Shag ni dah tanya pasal satu tutorial. Tutorial apa, I dah tak ingat. I ajar beliau dekat Shoutbox je. How dramatic kan? HAHA. Masa tu blog beliau biasa-biasa je. Sekarang ni blog beliau dah cun dan sangat kemas. Kalah blog I. ( harus lah..macam lah hebat sangat blog nurul neh.. ) Oke. Jom tengok, apa review I terhadap blog Cik Shag ni ye. 


NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED !!!

  • Gaya bahasa yang sempoi dan sangat santai. Thumbs up!
  • Blog nya tidak serabut. Sedap mata memandang.
  • Jarang sangat nampak short-form dalam setiap entry beliau. Bagus!
  • Kombinasi warna yang menarik.
  • Header yang terang dan jelas. Sangat sesuai dengan isi blog yang padat dan bersahaja.

Jom ramai-ramai kita melawat blog Cik Shag. I rasa, tak rugi kawan dengan beliau, sebab beliau sporting habis dan sangat friendly. Bak kata pepatah, "Berkawan biar seribu, berkasih biar empat. Yang special hanya satu, yang lain buat spare-part !!!" HAHAHA!!! Pantun gediks nak mintak kena penampar dengan Encik Bobo nampaknya tuh! oke lah, nak kenal-kenal dengan Cik Shag? Sila klik sini oke. --->>>  http://shagcomot.blogspot.com/

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

@lassiegewdix : Hai kawan saya! Haha. Rindu Lassie ;)

@Nurul chumel : Nurul sayam! Petang tadi dekat 3 kali try komen tapi asik error. Ni tunggu sampai rumah nak komen. Keke.

Terima Kasih. Sebab sudi review belog Shag. Keke.

Terima Kasih jugak sebab ajar Shag dulu dulu. Pasal Nurul jugak lah belog Shag agak comel :D

Sayam Nurul!

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

Btw, Shag mmg dah lama tak drop by sini sebab busy dengan belajar neh. Wargh~ Rindu dunia belog tiap hari kot!

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™