✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, February 13, 2011

Home » , , , » Celcom Online Customer Service

Celcom Online Customer Service

Salam.

Dah petang. Macam tak buat apa-apa je hari ni. Tiba-tiba hari dah petang. Memang bosan hidup hari ni. Maklumlah, bukan senang nak dapat cuti hari Ahad. Sempat juga lah I tengok cerita Melodi, Nona dan Puteri Impian dekat TV3 tadi. Tu pun bosan punya pasal. Budak-budak rumah I semua balik kampung. Nak pergi dating, takde pakwe pulak kat sini. haihhhh...

oke. Just forget about semua benda yang I cite dekat atas tu. Actually I nak cerita pasal Celcom Online Customer Service. Baru kejap tadi I sign up sebab tiba-tiba tergerak nak tengok bill broadband I bulan ni. So far, sepanjang I gunakan celcom broadband, alhamdulillah. Problem yang I terima amat lah minima. Kalau dekat area bandar, celcom punya service memang tip top! Tapi, kalau bila I dah balik kampung, service nya a bit slow. Better I pergi Cyber Cafe je untuk online. 



Semudah ABC! Senang je. Dengan hanya sign up Celcom Online Customer Service ni, kita boleh check bill, boleh buat payment, boleh check account statement, boleh tengok promotion terkini dan macam-macam lagi lah. Semua nya jadi mudah. Tak payah nak dial center untuk hubungi operator. Sambil-sambil buka facebook pun kita boleh check bill statement kita.

oke, bagi yang baru merancang untuk menggunakan perkhidmatan jalur lebar, I prefer u all guna Celcom Broadband. Sebab celcom menyediakan pelbagai pakej dan promosi istimewa untuk pelanggan baru. Tak rugi pun. Tapi, tengok jugak kawasan mana yang korang tinggal. Kalau kawasan tu strong dengan Maxis, better korang guna Maxis. Kalau macam I, I dah terlebih selesa dengan celcom. HAHA. Jangan marah ye pengguna selain celcom. Korang guna broadband apa? >.<

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Pete Malone said... [Reply Here Bebeh!]

hi..i am confused now.. i baru je sign up tuk celcom customer service nie, tp utk prepaid henpon i... so, cne nk sign up tuk broadband pulak? aarrgghh... tolong2...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pete Malone

sama jugak cara nya..
just isi details broadband u aje.. :)

misslovalova said... [Reply Here Bebeh!]

login id tu contoh dea cmne eh ?

Feri Irawan said... [Reply Here Bebeh!]

Account does not exist
Napa tak boleh register....

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™