Wednesday, February 9, 2011

Home » , , , , , , , , , » Gathering Melaka 12 February 2011 | Jom la join kawan-kawan!!

Gathering Melaka 12 February 2011 | Jom la join kawan-kawan!!

Salam All !

Gembira sungguh I hari ni. Isu-salah-faham pun dah selesai dengan cara baik. I happy sangat, sebab I ni kan berhati lembut, berjiwa romantis, pemalu, penyegan... err..ehem! over sudah! I decide nak teruskan segmen blog review yang konon-konon I stop tu sebab masih ada lagi blogger yang masih setia menanti blog nya di-review. Don't worry. Kali ni, I akan make sure ayat I adalah ayat jaga hati korang cun-cun punya! Tapi kalau benda yang I tegur tu memang betul, jangan kecil hati ye? Try to improve blog korang. Macam I, selalu try nak upgrade blog kepada yang lebih baik. Tapi kalau still ada yang tak puas hati dengan blog I, please lah cakap depan-depan. Jangan jadi anon oke?

oke. Lari topik sudah! Actually balik je dari kerja awal pagi tadi, I terus mandi, and terus buka lappy. Rindu ohh! Buka blog, I tengok Intan Nurulfateha bagi link dekat facebook I pasal penukaran tempat gathering yang bakal diadakan hujung minggu ini. Ala, tak jauh pun. Still dalam melaka jugak. oke. Kepada siapa-siapa yang still belum tahu pasal gathering ini, sila baca info gathering di bawah oke!


GATHERING BLOGGER MELAKA 2011
12 FEBRUARY 2011 (SATURDAY) @ 12.30 PM
MALACCA INTERNATIONAL BOWLING CENTER (MIBC), MITC MELAKA.
THEME: PINK + BLUE

Actually I tersangat lah happy sebab Intan dengan Heidi sudi jadik organizer untuk gathering kali ni. Gathering yang lepas buat masa bulan puasa. Then kitorang jumpa dekat KFC Aeon Bandaraya Melaka. Actually kali ni pun they all suggest nak buat kat situ jugak. Tapi, bloggers yang hadir kali ni dijangka ramai. So, tukar la tempat ke MIBC. 

So, kepada korang-korang yang free pada hari tersebut, dijemput lah merajinkan diri korang datang ke gathering tersebut. Dengar cerita, kali ni best kot! Intan ada buat macam-macam aktiviti untuk kita semua. Sambil-sambil tu, korang boleh tambah kenalan, belajar cara nak comel kan blog, belajar lukis kartun guna paint dan macam-macam lagi lah. Time ni lah korang tanya Cikgu Intan Nurulfateha yang famous tu pasal blog. Peluang keemasan tuh! Beliau dah la selalu busy. Bukan senang nak jumpa artis tau! HAHA!


Ni gambar gath yang lepas. Kami semua memang kaki posing oke. Sila jangan heran! >.<

Hope ramai yang dapat datang dan memeriahkan gathering yang akan datang ni. Tak rugi pun jumpa orang-orang cantik macam kitorang. HAHA! cantik ke??? Tak rugi la datang, sebab banyak manfaat dari korang pergi melepak tak tentu pasal ditengah-tengah hari Sabtu tu. Apa lagi? Jom join sekarang! Untuk sebarang info berkaitan gathering tersebut, boleh call or SMS sendiri Intan Nurulfateha di talian 0127186471.

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

31 Chumel(s) comment ヅ:

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

weehooo~
saya memang cantik..ngeh3x..

^_________^

saya malu nak pegi..weng~~

bun said... [Reply Here Bebeh!]

macam best

dah dekat dah

bun tggl kat tmn prumahan mitc

em, tapi segan lah

sonnet™ said... [Reply Here Bebeh!]

malu taw nk dtg.sume mcm blogger otai je ni ^__^

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@asfz lily

mengade la asfz..
malu konon..cisss..
tak dtg, siap sedia nak kena babap!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@bun

ala kamu..
jgn la segan2..
I tak segan pun..
HAHAA!!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@sonnet™

takde la otau mana..
I pun baru blogging jugak lah..
dtg eaaa.. :)

bun said... [Reply Here Bebeh!]

em, bape ramai uh??

paling lambat nak informkan bile ek??

Kei Seichi said... [Reply Here Bebeh!]

mcm best je...
blh ke join ni?
mcm x lyk je sy ni...
ramai ke yg join?

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurul chumel
ala..mmg la saya malu..weee~

kalo sy xdtg jangan la babap saya..hek3

Haziq Yaacob said... [Reply Here Bebeh!]

dah ada plan lain..tapi belum komfem..jadi akan diusahakan sehabis daya..hehek :D

KHAIRUNNIESA said... [Reply Here Bebeh!]

waahhhh.....!nk join..tp jauh..xlh nk join mne2 gathering...ape kate korg wat kt sarawak lak..hheee~nisa sponser tp byar gune duit sndri bleh..ehe.. =P

Muhd Hafiz said... [Reply Here Bebeh!]

Saya blogger kanak2.
Boleh ikut ke? hahaha

KHAIRUNNIESA said... [Reply Here Bebeh!]

ehe...tu la pasal...hukhuk..=(
tompang gumbira je la ek..bln 5 nk trun KL la..korg t kalau de wat gathering bln 5 lh la join..hee~ wah!awlnye plan..=P

KHAIRUNNIESA said... [Reply Here Bebeh!]

ehe...tu la pasal...hukhuk..=(
tompang gumbira je la ek..bln 5 nk trun KL la..korg t kalau de wat gathering bln 5 lh la join..hee~ wah!awlnye plan..=P

narieyz said... [Reply Here Bebeh!]

malu la...followers saya 29 org jek..huk3...

Cik Mimie said... [Reply Here Bebeh!]

alorh..x pat trun melaka..sebb ade kt kuantan..study..hukhukhuk...

xde gath kt kuantan ker??

she jirah said... [Reply Here Bebeh!]

x dpt nk konfom lagi lah dpt g o x.
tarikhnya sama dengan wedding cousin.

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

nurul..tmpat 2 dh bertmbah jauh la dr emiey.sdih ni, kwn yg nk tmankan emiey pn dh xjadi ikut, xkan emiey nk g sorang, lagi susah nk cri knderaan..sob3, nk sgt pegi :(

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@KHAIRUNNIESA

insyaAllah..kalau ade masa dan rezeki pegi sane, smpai la..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@narieyz

follower yg sikit la diutamakan..
baru dpt up sikit blog korang..
jom3!! jgn segan2!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Mimie

ciannya..
takpe3..next time ehh..
gath kuantan kena tanya blogger kuantan lah syg.. hehe.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@she jirah

alahai..iye ke?
takpe la..next time kita jumpa oke!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™