Sunday, February 27, 2011

Home » , » Header Baru Lagi!

Header Baru Lagi!

Salam.

Dah bosan dengan header I yang lama. So, now is the correct time to change to the new header even I sayang gila dengan header lama I tuh. comel dan cute. Itulah prinsip hidup header I. Pheewww. Tak penat pun buat header nih. Sebab header ni sangat simple dan sempoi. Korang pun boleh buat sendiri lah.


Yang ni header lama. Very kawaii dan ada tagline lagi tuh! Comel kan?

Yang ini pulak header baru. Cute, simple dan takde tagline apa-apa pun. Actually nak letak jugak tadi, tapi macam nampak semak pulak. So, hasrat dibatalkan.


Sape-sape yang rasa-rasa nak try buat header cute-cute, tapi tak reti nak buat, jangan segan jangan malu. Tanya je I. Pastu kalau tak reti jugak, meh I buat kan. Kalau I free, I tolong buat kan. Tapi ada charge sikit lah. Tak mahal. Korang semua mampu. oke. daaaa... :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

11 Chumel(s) comment ヅ:

Encik Psychopath said... [Reply Here Bebeh!]

kenapa header lama lg style ? taknak bg saya !

qiela said... [Reply Here Bebeh!]

cm mne nk wat??header blog sy pun curi kt google images..haks!kantoi...ps ni awak follow la blog sy eh..

qiela said... [Reply Here Bebeh!]

emm..cm ne nk wat ek??tolong ajar sy..header blog sy tu pun curi kt google images je..haks!kantoi..lps ni follow la blog sy lak yer:)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@qiela

nk ke?
hehe..
akak leh wat kan. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™