Thursday, February 3, 2011

Home » , , » Heartbeat | Dah boleh running balik!

Heartbeat | Dah boleh running balik!

Salam.

hey korang. kan hari tu I ada post entry pasal nak stop iklan heartbeat untuk temporary kan? So, now I nak isytiharkan, I nak sambung balik promote banner Heartbeat I tu. I nak sambung balik sebab I dah jumpa cara terbaik untuk digunakan buat sementara waktu pihak Heartbeat buat promotion untuk Valentine's Day. Just edit sikit-sikit. Semua nya should be oke.

oke. I jeles dengan Ustaz Love. Sebab beliau dapat RM5 coz hantar suggestion kepada pihak Heartbeat. Jeles nya! Jeles nya! =.=

Then I semakin yakin untuk meletakkan kembali banner Heartbeat bila I tengok Mama Zharfan pun dah semakin lega dan selesa.

oke. Untuk korang yang nak tampal banner heartbeat kembali, sila rujuk tutorial dari Deqlis ye. Beliau akan ajar cara-cara untuk edit banner korang kepada gambar yang takde iklan Valentine's Day. Macam kat bawah ni. Sila klik sekarang! =.=


Selain itu, korang jugak boleh promote Heartbeat korang dengan menggunakan Text Links je. Trust me. Ianya lebih mudah dari yang disangka. Hehe. oke. Jom sama-sama klik link di bawah ni oke! =.=

Make Your Own Gifts Here
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

BUNGA said... [Reply Here Bebeh!]

thanks for ur info.. saya baru pasang banner kat blog saya :)

cekodok said... [Reply Here Bebeh!]

http//www.cekodokpunyer.blogspot.com

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™