Saturday, February 5, 2011

Home » , , , , » Meeting Tak Rasmi

Meeting Tak Rasmi

Salam.

Actually I kerja night shift lagi. But I dah tidur dari pukul 7.30 pagi tadi. Terjaga dalam pukul 1.30 petang. Itu pun sebab my friends balik kerja. Kalau beliau-beliau tak balik tadi, maybe I akan tidur sampai ke petang. 

Since malam tadi I fight dengan Encik Bobo, I terus off kan my phone dari pagi tadi. So, bila my friends balik tadi, I terjaga then I terus on kan balik my phone. Suddenly ada text masuk. My friend, Eja text I. Beliau kata beliau on the way pergi Melaka dengan Mira. hmm. lama tak jumpa diorang. Last sekali time sekolah. Yang Mira tu, I baru jumpa masa I pergi wedding Ayu

Beliau nak jumpa I sebab dah alang-alang sampai Melaka. So, kitorang decide nak jumpa dekat Jusco. ohh. Masa decide tu, I tengah masak kot. Telur masak kicap. opps. I cepat-cepat habiskan masak. Then terus pergi mandi. Tak makan pun lagi, terus gerak pergi Jusco.

Luckily jalan tak jem. Jem dekat parking area dalam Jusco je. Bengang ohh takde parking. Jauh gila I parking. Eja kata nak jumpa dekat Old Town White Coffee. so, I tunggu la diorang kat situ. Bila dah jumpa tu, macam dalam rancangan Jejak Kasih. Lama gila tak jumpa. Rindu bangat ohh! 

Berborak-borak kejap je. Sebab beliau rushing nak balik KL balik. ohh. Rasa sekejap sangat. Kalau dulu, boleh berborak bersembang lama mana pun sebab kitorang satu hostel. Tapi sekarang, masing-masing dah ada haluan sendiri. I kerja, Mira study kat UiTM. Eja dekat UUM. ohh. bestnya jadi diorang. Dapat masuk U! Bila lah time I pulak kan?

Kitorang beredar dari situ dalam pukul 4 lebih. Even tak dirancang, I happy sangat jumpa kawan-kawan lama I. InsyaAllah, ada masa nanti I akan arrange satu gathering untuk mereka. Mintak-mintak jadi. I pun dah malas nak fikir sangat soal cinta. Lagi difikir, makin gila I dibuatnya. Dia boleh enjoy dengan kawan-kawan dia, kenapa I tak boleh kan? Kan kawan tu penting. hmm.




Last but not least, kitorang snap gambar untuk kenangan kami bersama. Sweet. Tapi kalau semua kawan-kawan lama I ada kan best? Mann, Ayu, Fana, Lydia, Ain, Amy, Umi, Fathen, Wahida, Noor, Azreen, Shud, Nadzirah, Aqidah........semua lah! kan best kan?? hmm. sekarang, dekat Facebook jela I contact they all. Rindu sangat zaman sekolah dulu. Zaman jadi budak-budak. hmm.

Rindu nya zaman budak-budak dulu.. :'(
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™