Wednesday, February 16, 2011

Home » , , » Nurul, will you marry me???

Nurul, will you marry me???

Salam. 

Entah kenapa, setiap hari I asyik fikirkan dia. Kenangan masa lalu kami. Saat-saat kami bertikam lidah, berselisih faham. Kalut je rasa nya bila sehari tu dia tak call or text I. hmm. Cinta memang difficult! Sangat subjective. Susah untuk di-explain oleh sesiapa pun. Siapa lah kita untuk menentukan segalanya?


Tapi kadang-kadang kita tak sedar yang si dia memang telah diciptakan untuk kita. Yang penting, sabar. Pasti ada jalan untuk bersama. Bak kata pepatah; bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian. Soal nya, siapa kita untuk melawan takdir-Nya?

Noted : Bila lah I nak dengar ayat "Will you marry me" itu daripada Encik Bobo??
 Sabar je lahh.... :p
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

KHAIRUNNIESA said... [Reply Here Bebeh!]

haha...saba2..insyaALLAH klau dh jodoh tu..nisa doakan smoga bhagia la ye...hee~

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™